Ελλάδα

Σοκάρει η νέα γυναικοκτονία στην Κρήτη!!!

Μετά από 7 ώρες διαπραγματεύσεων ανάμεσα στον 54χρονο και τους αστυνομικούς ο συζυγοκτόνος πείστηκε να μην βάλει τέλος στη ζωή του, σύμφωνα με τοπικά ΜΜΕ. Το cretapost αναφέρει ο 54χρονος πλησίασε τους αστυνομικούς και τον μεγάλο του γιο, που βρισκόταν στο σημείο, και κατόπιν τον προσέγγισαν οι διασώστες του ΕΚΑΒ για να του δώσουν τις πρώτες βοήθειες εξαιτίας του τσουχτερού κρύου που κυριαρχεί στην περιοχή.

 

Στη συνέχεια οδηγήθηκε στο ασθενοφόρο που τον μετέφερε, συνοδεία αστυνομικής δύναμης, στο νοσοκομείο της Ιεράπετρας.

Υπενθυμίζεται ότι το πρωί δολοφόνησε με την χρήση μαχαιριού την 48χρονη σύζυγο του και μητέρα τεσσάρων παιδιών και στην συνέχεια ανέβηκε σε ψηλό σημείο απειλώντας ότι θα αυτοκτονήσει.

Τι είπε μετά το έγκλημα

Απόλυτα ψύχραιμος εμφανίστηκε αμέσως μετά την δολοφονία της πρώην συζύγου του, ο 54χρονος.

Σύμφωνα με τη μαρτυρία της διευθύντριας του ξενοδοχείου, όπου έγινε η άγρια δολοφονία, ο δράστης ήταν απόλυτα ψύχραιμος, ενώ είχε προαναγγείλει την πρόθεσή του να την σκοτώσει.

Σύμφωνα με το cretapost, η 48χρονη έφυγε το πρωί από το σπίτι όπου έμενε με το νέο της σύντροφο στην Ιεράπετρα για να πάει σε ξενοδοχείο στην περιοχή της Περιστεράς, προκειμένου να κάνει ένα δοκιμαστικό για να πιάσει δουλειά.

«Η κοπέλα ήρθε το πρωί να κάνει δοκιμαστικά για να δούμε αν θα την πάρουμε του χρόνου. Αυτός, όπως μάθαμε, την ακολούθησε από το σπίτι της. Η μητέρα μου βρισκόταν στο πάρκινγκ όταν η κοπέλα έφτασε στο ξενοδοχείο, συνοδευόμενη από τον φίλο της. Ο φίλος της έφυγε και στη συνέχεια η 48χρονη μπήκε μέσα και πλησίασε την μητέρα μου. Εκείνη την ώρα μπαίνει αυτός με τη μηχανή του μέσα στο πάρκινγκ και την εμβολίζει, την ρίχνει κάτω. Σηκώνεται η Νεκταρία και η μητέρα μου φεύγει για να πάει να τηλεφωνήσει στην αστυνομία. Όταν επέστρεψε η μητέρα μου είδε τον 54χρονο πάλι στο πάρκινγκ απόλυτα ψύχραιμο. Εκείνη δεν γνώριζε ότι λίγα δευτερόλεπτα πριν την είχε σκοτώσει. Και του λέει “Πού είναι η …; Τί της έκανες;” και της απαντά “Είχαμε προηγούμενα” και φεύγει», ανέφερε μιλώντας στο cretapost, η διευθύντρια του ξενοδοχείου.

«Στην είσοδο δεν έπαιρνε μπροστά η μηχανή του. Την παρατάει και φεύγει με τα πόδια και πάει στο δίπλα χωράφι, που είναι γκρεμός. Εκεί απειλεί εδώ και τρεις ώρες να αυτοκτονήσει με τους αστυνομικούς να βρίσκονται στο σημείο», πρόσθεσε, περιγράφοντας τις επόμενες κινήσεις του δολοφόνου.

Στο σημείο έσπευσε ειδικός διαπραγματευτής της Αστυνομίας που συνομιλούσε με τον άνδρα, ενώ επιστρατεύτηκε και ο γιος του ο οποίος επικοινώνησε μαζί του.

Στην περιοχή βρέθηκε από νωρίς ασθενοφόρο και Πυροσβεστική, ενώ από θαλάσσης βρίσκεται σκάφος του Λιμενικού.

Το θύμα βρέθηκε νεκρό στις σκάλες κοντά στον χώρο της πισίνας. Ο 54χρονος επιχείρησε να φύγει με τη μοτοσικλέτα του, ωστόσο δεν τα κατάφερε γιατί το δίκυκλο δεν έπαιρνε μπροστά. Στράφηκε τότε προς τη θάλασσα κατευθυνόμενος προς τον γκρεμό απειλώντας να αυτοκτονήσει.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το ζευγάρι έχει τέσσερα παιδιά, το μεγαλύτερο των οποίων είναι 25 ετών.

Σοκ στην οικογένεια

Σε κατάσταση σοκ βρίσκονται και οι συγγενείς του 54χρονου μετά την είδηση της άγριας δολοφονίας της 48χρονης Νεκταρίας.

Μία ξαδέρφη του συζυγοκτόνου, μιλώντας στο cretapost, τόνισε ότι είχαν πάρει εδώ και κάποιο καιρό διαζύγιο, ωστόσο πρόσφατα ο 54χρονος έμαθε ότι διατηρούσε σχέση με φίλο του.

«Χθες ο ξάδερφός μου έμαθε ότι η Νεκταρία είχε σχέση με τον επί 35 χρόνια επιστήθιο φίλο του. Μάλιστα, είδε και μία φωτογραφία που είχε ανεβάσει ο φίλος του μαζί με την πρώην σύζυγό του στα social media. Πιθανότατα αυτό τον εξόργισε και έκανε ότι έκανε», τόνισε η ξαδέρφη του δράστη.

Η ίδια περιγράφει πως η σχέση του 54χρονου με τα παιδιά του είναι εξαιρετική, ενώ ο δράστης φαίνεται να έχει αδυναμία στον μεγαλύτερο γιο του. «Η σχέση με τα παιδιά του ήταν εξαιρετική. Ειδικά με τον μεγάλο του γιο που του είχε αδυναμία. Τώρα στις διαπραγματεύσεις που γίνονται για να μην βάλει τέλος στη ζωή του συμμετέχει και ο γιος του. Αν δεν συμμετείχε θεωρώ ότι ήδη θα είχε πέσει στο γκρεμό», είπε.

με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ, Cretapost, Cretalive, Ράδιο Λασίθι, Creta24

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης