Ελλάδα Ροή

Σοκ στον Άρη: Δέκα κρούσματα κορονοϊού

Πολύ σοβαρό πρόβλημα προέκυψε στον Άρη καθώς μετά το κρούσμα κορονοϊού που διαπιστώθηκε τη Δευτέρα (19/10), όλα τα μέλη του αγωνιστικού τμήματος υποβλήθηκαν σε τεστ κορονοϊού ούτως ώστε να διαπιστωθεί αν υπήρξε διασπορά του ιού. Τα αποτελέσματα των εξετάσεων «σόκαραν» τους ανθρώπους του Άρη καθώς διαπιστώθηκαν δέκα θετικά δείγματα. Οι «κίτρινοι» θα ακολουθήσουν τους κανόνες του υγειονομικού πρωτοκόλλου οι οποίοι προβλέπουν την απομόνωση όλων όσοι έχουν προσβληθεί από τον ιό.

Στην ενημέρωσή της, η ΠΑΕ Άρης ανέφερε ότι υπάρχουν δέκα θετικά δείγματα δίχως να αναφέρει τον αριθμό των παικτών που προσβλήθηκαν από τον ιό. Προφανώς αυτό θα γίνει εντός της ημέρας όπου θα πρέπει να ενημερωθεί τόσο η διοργανώτρια αρχή του Πρωταθλήματος όσο και το συνδικαλιστικό όργανο των παικτών.

Γίνεται αντιληπτό ότι η διεξαγωγή του Σαββατιάτικου (24/10, 18:15) εκτός έδρας αγώνας με τη Λάρισα θα εξαρτηθεί από τον αριθμό των ποδοσφαιριστών που προσβλήθηκαν από τον ιό. Μετά την τροποποίηση του κανονισμού από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού και βάσει πρωτοκόλλου δεν θα πρέπει να υπάρχουν τουλάχιστον τρία θετικά δείγματα ποδοσφαιριστών σε μια ομάδα. Σε περίπτωση που υπάρξουν τότε αναβάλλεται ο αγώνας και στη συνέχεια η διοργανώτρια αρχή υποχρεούται να ορίσει νέα ημερομηνία διεξαγωγής του.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης