Ελλάδα Ροή

Στη Σκιάθο το έκτο μεγαλύτερο υπερπολυτελές γιοτ στον κόσμο! (ΦΩΤΟ)

Τα βλέμματα της Σκιάθου συγκεντρώνει η υπερπολυτελής θαλαμηγός του Σεΐχη του Κατάρ και πρώην πρωθυπουργού του Εμιράτου, Χαμάντ μπιν Τζασίμ μπιν Τζαμπέρ Αλ Θάνι.

 

 

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗ ΣΚΙΑΘΟ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΣΟΛΝΑΡΑΣ

Ο σεΐχης Αλ Θάνι έφτασε το μεσημέρι του Σαββάτου στην Σκιάθο με το πλωτό του… ανάκτορο, την περίφημη θαλαμηγό «Al Mirqab», με στόχο να περάσει ένα μέρος των διακοπών του στο πασίγνωστο νησί των Σποράδων.

Η θαλαμηγός του σεΐχη, μήκους 133 μέτρων, είναι η έκτη μεγαλύτερη θαλαμηγός του κόσμου και ένα από πολυτελέστερα mega-yachts ανά την υφήλιο, έχει πλήρωμα 51 ατόμων, διαθέτει 12 σουίτες, δύο πισίνες, ελικοδρόμιο, γυμναστήριο, τζακούζι και αίθουσα κινηματογράφου, ενώ κόστισε 300.000.000 ευρώ.

Η πολυτελής θαλαμηγός του σεΐχη αγκυροβόλησε στις 11 το πρωί στον όρμο της ακτής «Μάραθα», βραβευμένη επί πολλά χρόνια με την «Γαλάζια Σημαία» και απέναντι από το πολυτελές εμβληματικό ξενοδοχείο «Skiathos Palace» προκαλώντας τον θαυμασμό του κόσμου αλλά και θέμα συζητήσεων, τόσο για τους Σκιαθίτες όσο και για τους χιλιάδες επισκέπτες που έχουν κατακλύσει το νησί για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος.

Οι σπάνιες επισκέψεις του Σείχη εντός της Σκιάθου

Το περίφημο «Al Mirqab» εδώ και χρόνια «δένει» απαραιτήτως για μερικές ημέρες στα Μάραθα” της Σκιάθου, αφού το νησί των Σποράδων αποτελεί τον αγαπημένο τόπο του σεΐχη Χαμάντ μπιν Τζασίμ μπιν Τζαμπέρ αλ Θάνι και της οικογενείας του, ο οποίος διατηρεί και άριστες προσωπικές σχέσεις με επιχειρηματίες της περιοχής αλλά αλλά και τον δήμαρχο Σκιάθου Θοδωρή Τζούμα που είχε προσκληθεί και επισκεφθεί πρόπερσι στην Ντόχα τον σεΐχη. Αξίζει να σημειωθεί ότι παρά τη λατρεία του σεΐχη για τη Σκιάθο, ο ίδιος σπάνια εμφανίζεται σε δημόσιες εμφανίσεις εντός του νησιού, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες του ThessToday.gr ο μόνος λόγος που βγαίνει εκτός της θαλαμηγού είναι για να επισκεφθεί το αγαπημένο του στέκι, μια… ψησταριά!

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης