Ελλάδα

Στον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστό ο Ολυμπιονίκης Σπύρος Γιαννιώτης

Τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστό επισκέφτηκε  ο ασημένιος Ολυμπιονίκης ανοιχτής θαλάσσης Σπύρος Γιαννιώτης, με αφορμή την επίσημη  ανακοίνωση της υποψηφιότητας του για την θέση του προέδρου στην Κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδας. Η Περιφέρεια Θεσσαλίας έχει στενή, διαχρονική και δημιουργική συνεργασία με την ΚΟΕ, φιλοξενώντας κορυφαίες εκδηλώσεις στα αθλήματα του νερού μεταξύ των οποίων και η διοργάνωση του  1ου Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Υδατοσφαίρισης Παίδων και Κορασίδων στις ηλικιακές κατηγορίες κάτω των 16 ετών (U16) της  FINA.

 

Σπύρος Γιαννιώτης, υποψήφιος για την προεδρία της ΚΟΕ:

«Συναντήθηκα σήμερα με τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστό για να του ανακοινώσω την υποψηφιότητα μου ως πρόεδρου στις επικείμενες εκλογές της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδος. Συζητήσαμε για τα αθλήματα του νερού στη Θεσσαλία, τη νέα πισίνα και τον αναγκαίο εκσυγχρονισμό των εγκαταστάσεων που αποτελεί προτεραιότητα μας και είμαστε αποφασισμένοι να παλέψουμε για αυτό, σε συνεργασία με την Περιφέρεια και τους Δήμους. Στόχος μας είναι να δώσουμε περισσότερες ευκαιρίες για διακρίσεις στους  νέους αθλητές. Στην επόμενη μέρα της ΚΟΕ θα είμαστε δίπλα στην Περιφέρεια Θεσσαλίας με ακόμη περισσότερες διοργανώσεις για να αναδείξουμε την κολύμβηση, την υδατοσφαίριση και όλα τα υπόλοιπα αθλήματα του νερού ώστε να τα  αγαπήσει  ο κόσμος και  να έρθουν περισσότερα νέα παιδιά  στο χώρο της πισίνας».

 

Κώστας Αγοραστός, Περιφερειάρχης Θεσσαλίας:

«Η εποχή χρειάζεται ανθρώπους με ήθος και αθλητές – σύμβολα  που αξίζει να ασχοληθούν και να ηγηθούν στα συλλογικά όργανα του χώρου της κολύμβησης. Αθλητές σαν τον Σπύρο Γιαννιώτη  αναπτερώνουν το ηθικό των αθλητών,   φέρνουν περισσότερο κόσμο στην κολύμβηση, αυξάνουν την εμπιστοσύνη  αθλητών και  γονέων στο άθλημα  και εμπεδώνουν  το αίσθημα της αξιοκρατίας. Η συνειδητή επιλογή του, να απαρνηθεί τη δυνατότητα να διεκδικήσει το χρυσό μετάλλιο στην Ολυμπιάδα του 2016, είναι  χαραγμένη στην μνήμη των ανθρώπων  και αποτελεί πηγή έμπνευσης. Ο Σπύρος  αποτελεί αθλητικό σύμβολο που μπορεί να συσπειρώσει την κοινωνία και είναι σύμβολο αθλητικής δικαιοσύνης ως στάσης ζωής. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που τον υποδεχόμαστε στην Περιφέρεια Θεσσαλίας γιατί αν και Κερκυραίος, έχει οικογενειακές αναφορές στη Θεσσαλία – αφού  η σύζυγός του έλκει την καταγωγή  της από τα Τρίκαλα και η πεθερά του από το Μαυρομάτι Καρδίτσας- και ανήκει σε όλη την Ελλάδα».

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης