Ελλάδα

Στρατηγική συνεργασία του ΙΑΣΩ Θεσσαλίας με την πρωτοποριακή εφαρμογή υπηρεσιών υγείας της Welmed

Το ΙΑΣΩ Θεσσαλίας, στο πλαίσιο αναβάθμισης των υπηρεσιών και των παροχών του, προχώρησε σε αποκλειστική συνεργασία, ως το μοναδικό ιδιωτικό Νοσοκομείο της Κεντρικής Ελλάδας, με τη WelMed,  τη δυναμικά αναπτυσσόμενη ελληνική εταιρεία καινοτόμων παροχών στο ευρύτερο πεδίο του τουρισμού και της υγείας.

 

Μέσω της online πλατφόρμας κρατήσεων WelBook, με επίκεντρό την εύκολη και άμεση παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών τουρισμού και υγείας δημιουργήθηκε ένα δίκτυο συνεργατών με τους μεγαλύτερους ιατρικούς, ξενοδοχειακούς και ταξιδιωτικούς φορείς της χώρας, με μοναδικά οικονομικά οφέλη. Βασικός σκοπός είναι οι προσφερόμενες υπηρεσίες να ικανοποιούν τις ανάγκες και προσδοκίες κάθε ταξιδιώτη. Πρόκειται για μία πραγματικά καινοτόμο συνεργασία που θα ενδυναμώσει το τουριστικό προϊόν της Θεσσαλίας και της ευρύτερης περιοχής, καθώς σε αυτή συμμετέχουν επίσημοι φορείς του τουρισμού, όπως η Ένωση Ξενοδόχων Λάρισας και Πιερίας.

Το ΙΑΣΩ Θεσσαλίας άλλωστε, έχει επενδύσει στον τομέα του ιατρικού τουρισμού, καθώς λειτουργεί τμήμα Διεθνών Ασθενών (International Patients department), πιστοποιημένο από το διεθνή Οργανισμό Πιστοποιήσεων Ιατρικού Τουρισμού TEMOS International για το υψηλό επίπεδο των παρεχόμενων υπηρεσιών και τις υπερσύγχρονες υποδομές του. Ήδη τα τελευταία χρόνια συνεργάζεται με τα μεγαλύτερα ξενοδοχεία της περιοχής και τα ιδιωτικά πολυιατρεία των τουριστικών περιοχών και όλες σχεδόν τις ασφαλιστικές εταιρίες Ελλάδας και εξωτερικού,  ως ιατρικός συνεργάτης, με στόχο την παροχή των καλύτερων υπηρεσιών υγείας στους επισκέπτες της Θεσσαλίας και της ευρύτερης περιοχής.  Μαζί με τη Welmed, πλαισιώνουμε την ελληνική φιλοξενία με καινοτόμες υπηρεσίες, επαναπροσδιορίζουμε την έννοια του ταξιδιού και εισάγουμε την ιδέα οι παροχές ενός ταξιδιού να μην τελειώνουν με την ολοκλήρωσή του.

Μέσα σε ένα διαρκώς εξελισσόμενο περιβάλλον το ΙΑΣΩ Θεσσαλίας χρησιμοποιεί την τεχνολογία και τη γνώση για να ενδυναμώσει τον πρωτοποριακό του ρόλο μέσα από συνεργασίες και συνέργειες. Αυτός, σε συνδυασμό με τη συνεχή επένδυσή σε τεχνολογία αιχμής και πρωτοποριακές ιατρικές πρακτικές, είναι και ο ασφαλέστερος δρόμος για την ιατρική του  μέλλοντος, προς όφελος κάθε ασθενή.

Ετικέτες

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης