Ελλάδα

Συνέντευξη Μητσοτάκη σε “Πρωταγωνιστές”: Καταγγελία επιβάτη στα Τέμπη – “Μου απέδωσαν ερώτημα που δεν έθεσα καν”

Σε μια σοβαρή καταγγελία για την τηλεοπτική συνέντευξη που παραχώρησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στον Σταύρο Θεοδωράκη για την εκπομπή “Πρωταγωνιστές” του Alpha, προχώρησε ένας από τους επιζώντες του σιδηροδρομικού δυστυχήματος στα Τέμπη.

 

Συγκεκριμένα, μιλώντας στην εκπομπή “Super Katerina” το πρωί της Δευτέρας (27/03), ο Στέργιος Μιναέμης
κατήγγειλε ότι το ερώτημα που διαβάστηκε κατά τη διάρκεια της συνέντευξης και το οποίο απευθυνόταν στον πρωθυπουργό, “χρεώθηκε” στον ίδιο χωρίς να είναι δικό του.

“Μου ζητήθηκε από την εκπομπή να θέσω κάποια ερωτήματα προς τον πρωθυπουργό. Αφιέρωσα περίπου 1,5 μέρα από τη ζωή μου, για να βρω κάποια που αντιπροσωπεύουν εμένα και τη νεολαία της χώρας μας. Έστειλα περίπου 16 ερωτήματα και είδα ότι απαντήθηκε ένα το οποίο δεν έχει τεθεί καθόλου. Σαν να ρώτησε κάποιος τον εαυτό του”, ανέφερε χαρακτηριστικά ο επιβάτης, εξηγώντας πως το ερώτημα που διαβάστηκε και που του αποδόθηκε, δεν είχε τεθεί από τον ίδιο.

“Όχι, δεν ήταν δικό μου. Επικοινώνησα με την παραγωγή μετά και τους είπα, μου απάντησα “τι να κάνουμε τώρα, δεν μπορεί να διορθωθεί κάτι”. Δεν ενοχλήθηκα μόνο για το ότι δεν τέθηκε η δική μου ερώτηση, αλλά και από το ύφος της εκπομπής. Δηλαδή είναι πράγματα που δεν νομίζω ότι είναι ωραίο να τα πούμε στον αέρα”, είπε ο Στέργιος Μιναέμης.\

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης