Ελλάδα

Συνελήφθη το ζευγάρι που έκλεβε μηχανάκια και ξάφριζε σπίτια

Μαζί στη ζωή και στις… κλοπές ήταν ένα ζευγάρι Ελλήνων που ρήμαξε στις κλοπές την Κάλυμνο τις πρώτες πρωινές ώρες της Πέμπτης! Με δίκυκλα τα οποία έκλεψαν μέσα σε λίγη ώρα, διέρρηξαν δυο σπίτια και ένα μαγαζί, πριν πέσουν στα χέρια των αστυνομικών του τοπικού τμήματος.

Ο 35χρονος άνδρας και η 30χρονη σύντροφός τους έκλεψαν αρχικά μια μοτοσικλέτα και ένα μοτοποδήλατο, με τα οποία κατευθύνθηκαν προς τους στόχους που είχαν επισημάνει. Μετά, διέρρηξαν το ένα μετά το άλλο δυο σπίτια από τα οποία έκλεψαν χρηματικά ποσά  και διάφορα αντικείμενα και ολοκλήρωσαν τη νυχτερινή «επιδρομή» τους εισβάλλοντας σε ένα κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος από το οποίο άρπαξαν διάφορα προϊόντα και ηλεκτρονικές συσκευές!

Όμως, στο πλαίσιο της έρευνας που ξεκίνησαν οι αστυνομικοί, εξακριβώθηκαν μέσα σε λίγη ώρα τα στοιχεία ταυτότητας των δραστών, οι οποίοι εντοπίστηκαν στο σπίτι τους όπου βρέθηκε το μεγαλύτερο μέρος των κλοπιμαίων και αποδόθηκε στους δικαιούχους. Το ζευγάρι συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κω που τους άσκησε δίωξη για διακεκριμένες κλοπές.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης