Ελλάδα

Σύλληψη στην Αθήνα, για απάτη με αγροτικά προϊόντα στη Θεσσαλία

Με συντονισμένη επιχείρηση έγινε αργά χθες το βράδυ με αποτέλεσμα την σύλληψη του φερόμενου δράστη. Σύμφωνα με την αστυνομία το προηγούμενο διάστημα έλαβε απ΄το Αγροτικό Συνεταιρισμό «Κίσσαβος» στη Αγιά προϊόντα (μήλα και λωτούς) αξίας 12.500 ευρώ χωρίς να πληρώσει. Πρόκειται για προϊόντα  17 τόνους. Η σύλληψη έγινε χθες βράδυ στην Λαχαναγορά της Αθήνας όταν και ο συνεταιρισμός σε συνεργασία με την αστυνομία θα παρέδιδε την τρίτη κατά σειρά παραγγελία που θα ήταν και η μεγαλύτερη. Για την σύλληψη και όλες τις πτυχές της υπόθεσης αναμένονται οι ανακοινώσεις από την αστυνομίας.

Όλο το χρονικό της απάτης

Όλα ξεκίνησαν όταν το εν λόγω άτομο στις 21 Νοεμβρίου παρήγγειλε εκπροσωπώντας -υποτίθεται- φερέγγυα εταιρεία  2 τόνους μήλα και λωτούς αξίας 1400 ευρω.

Ακολούθησε ακόμη μια παραγγελία στα τέλη Νοεμβρίου. Όμως ήδη οι υπεύθυνοι του συνεταιρισμού άρχισαν να ψάχνουν πληροφορίες για τον δράστη. Αυτός επανήλθε για τρίτη φορά κάνοντας μια μεγάλη παραγγελία.

Το φορτίο έφυγε για την Αθήνα το περασμένο Σαββάτο. Η παραγγελία παραδόθηκε κανονικά και οι αρχές συνέλαβαν τον δράστη ο οποίος αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

Ο Γιώργος Ζέϊκος Πρόεδρος του Συνεταιρισμού μίλησε στη larissanet. «Κάποια στιγμή καταλάβαμε ότι κάτι δε πήγαινε καλά και καταγγείλαμε το περιστατικό στην αστυνομία», σημείωσε. Η αστυνομία εξετάζει αν  εν λόγω δράστης συνδέεται με μια παρόμοια υπόθεση εξαπάτησης στη Άρτα.

larissanet.gr

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης