Ελλάδα Ροή

Τα ζώδια της Τρίτης 29 Δεκεμβρίου

Η είσοδος της Σελήνης στον Καρκίνο θα δώσει έμφαση σε θέματα που έχουν να κάνουν με το σπίτι, την οικογένεια, τα περιουσιακά στοιχεία καθώς και τις οικογενειακές σχέσεις. Το ενδιαφέρον θα είναι στραμμένο στο πώς μπορεί να σταθεροποιηθεί η προσωπική ζωή, ζευγάρια που διατηρούν μακροχρόνιο δεσμό δεν αποκλείεται να προχωρήσουν στο βήμα της δέσμευσης ή της συγκατοίκησης. Στην περίπτωση που υπάρξουν καινούργιες γνωριμίες θα έχουν τη δυνατότητα να εξελιχθούν σε σταθερό δεσμό.

Το εξάγωνο της Σελήνης με τον Άρη είναι μία θετική όψη που θα ενισχύσει την αυτοπεποίθηση. Σε ζητήματα επαγγελματικής φύσης ευνοούνται οι προσπάθειες και οι επιδιώξεις, αν οι ενέργειες έχουν μεθοδικότητα το αποτέλεσμα θα είναι θετικό.

_______________

ΚΡΙΟΣ

Κριέ, η μέρα αναστατώνει την διάθεσή σου καθώς αιφνιδιαστικά γεγονότα σου δημιουργούν νευρικότητα. Προσοχή γιατί θα είναι εύκολο να ξεσπάσεις στα πρόσωπα που έχεις δίπλα σου δημιουργώντας προβλήματα.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Ξαφνικά έξοδα μπορεί να επηρεάσουν σημαντικά την ψυχολογία σου δημιουργώντας σου ανασφάλειες που δεν είναι εύκολο να ξεπεράσεις. Προσοχή γιατί μπορεί να γίνεις έντονα εγωιστής και απότομος με τα πρόσωπα που συναλλάσσεσαι δημιουργώντας εκρηκτικό κλίμα και διαφωνίες με την συμπεριφορά σου.

Πιθανές ανασφάλειες έρχονται στην επιφάνεια με ορμή και προβληματίζουν τη σχέση σου. Είναι προτιμότερο να προσπαθήσεις να ηρεμήσεις για να μη χαλάσεις την όμορφη ατμόσφαιρα. Αν είσαι αδέσμευτος/η πιθανό είναι να υπάρξει νέα γνωριμία που θα σε αναστατώσει και θα έρθει ξαφνικά για να αλλάξει τα δεδομένα της ζωής σου.

ΤΑΥΡΟΣ

Ταύρε, η μέρα σου δίνει συναισθηματική ανάσα καθώς παύεις πια να αμφισβητείς και να αμφιβάλλεις για τον εαυτό σου. Η μέρα είναι ιδανική για να περάσεις όμορφα με κοντινά πρόσωπα απολαμβάνοντας ένα όμορφο δείπνο και την καλή παρέα.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Οικονομικά ζητήματα και εκκρεμότητες ξεμπλοκάρουν και αυτό είναι κάτι που σε ικανοποιεί ιδιαίτερα. Νιώθεις πια ότι μπορείς να αφήσεις πίσω φόβους και ανασφάλειες που σου δημιουργεί ο προϋπολογισμός σου και να βρεις την απαραίτητη ισορροπία για να πατήσεις με αποφασιστικότητα στα πόδια σου.

Τα συναισθήματα απογειώνονται αφού νιώθεις πιο έτοιμος από ποτέ για να δείξεις στο ταίρι σου όλα αυτά που έχεις μέσα σου και θέλεις να του χαρίσεις. Αν είσαι αδέσμευτος/η η γοητεία σου δεν μπορεί να αφήσει κανέναν αδιάφορο για αυτό και πολλά θα είναι τα πρόσωπα που θα δείξουν το ενδιαφέρον τους για εσένα.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Δίδυμε, η μέρα δρομολογεί εξελίξεις σε όλα τα επίπεδα της ζωής σου. Ήρθε το πλήρωμα του χρόνου για να εκφράσεις τις πραγματικές σου ανάγκες και να αναθεωρήσεις πιθανές κινήσεις ή αποφάσεις που τελικά έχεις διαπιστώσει ότι δεν σου ταιριάζουν.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Οι πρωτοβουλίες που θα πάρει σε επίπεδο συνεργασιών θα αποδώσουν σημαντικά καθώς υπάρχει θετική διάθεση για να επιτευχθεί το καλύτερο δυνατό. Είναι σημαντικό να θυμάσαι ότι πρωτοβουλίες που θα πάρεις θα έχουν αντίκτυπο και σε οικονομικά ζητήματα, για αυτό φρόντισε να είναι οι καλύτερες δυνατές.

Μπορείς να απολαύσεις την έντονη κοινωνική ζωή και τις παρέες σου με τον άνθρωπο που έχεις στη ζωή σου ανανεώνοντας τη διάθεση σου και το πάθος στη σχέση. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέα πρόσωπα μπορεί να σου τραβήξουν την προσοχή καθώς απολαμβάνεις την έντονη επικοινωνία μαζί τους.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνε, το πρωί σε αναστατώνει έντονα καθώς εγείρει σημαντικά ζητήματα φόβων και ανασφαλειών. Μην επιτρέψεις στον εκνευρισμό να κυριαρχήσει καθώς, χάνοντας την αυτοπεποίθησή σου, δεν σου είναι εύκολο να σκεφτείς ρεαλιστικά.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Αιφνιδιαστικά έξοδα ανατρέπουν τα σχέδιά σου και δεν αποκλείεται να σου προκαλέσουν ανασφάλεια. Προσοχή σε κόντρες και διαφωνίες στον επαγγελματικό περίγυρο που εκδηλώνονται λόγω διαφόρων σε επίπεδο νοοτροπίας και σκέψης. Να θυμάσαι ότι το πείσμα δεν θα σε βοηθήσει στους στόχους σου.

Η αναστάτωση που μπορεί να προκύψει στη σχέση σου από ξαφνικά γεγονότα θα προκαλέσει νευρικότητα. Προσπάθησε να την ξεπεράσεις και να αφιερώσεις στο ταίρι σου στιγμές γεμάτες πάθος. Αν είσαι αδέσμευτος/η είναι πιθανό να νιώσεις ότι δεν είναι εύκολο να ανταποκριθείς σε μία νέα γνωριμία λόγω του εκνευρισμού σήμερα για αυτό απομονώνεσαι.

ΛΕΩΝ

Λέοντα, το πρωί δημιουργεί έντονη αναστάτωση καθώς πιθανότατα υπάρχουν ζητήματα που προκύπτουν και οδηγούν σε συγκρούσεις με πρόσωπα του περιβάλλοντός σου. Προσοχή στην επιθετική διάθεση σου που θα δυναμιτίσει την ατμόσφαιρα.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Ανατροπές μπορεί να υπάρξουν σε επίπεδο συνεργασιών που θα σε αναστατώσουν έντονα και θα δημιουργήσουν ένταση και εκνευρισμό με πρόσωπα που συναλλάσσεσαι. Είναι προτιμότερο να πάρεις αποστάσεις για να μην δημιουργήσεις ζητήματα που θα είναι δύσκολο να διαχειριστείς αργότερα.

Ανατροπές μπορεί να επηρεάσουν τη σχέση σου και να γίνεις ιδιαίτερα εριστικός με το ταίρι σου. Καλά θα κάνεις να ξεπεράσεις την οποία νευρικότητα μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα στη σχέση. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέες γνωριμίες μπορεί να έρθουν ξαφνικά και να σε προβληματίσουν για την προσωπική σου πορεία.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Παρθένε, το πρωί μπορεί να οδηγήσει σε συναισθηματικά ξεσπάσματα λόγω έντασης που προκαλείται από αναμνήσεις και απωθημένα. Προσπάθησε να ασχοληθείς με αντικείμενα που θα ισορροπήσουν την ψυχολογία σου για να αποφύγεις τις αντιπαραθέσεις.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Προσεκτικός θα πρέπει να είσαι σε εργασιακά ζητήματα και υποχρεώσεις που πρέπει να διεκπεραιώσεις καθώς συναισθηματισμός και νευρικότητα εναρμονίζονται δυσάρεστα και σου προκαλούν προβλήματα. Προσοχή σε λάθη και παραλείψεις γιατί με ευκολία θα δημιουργηθούν προβλήματα και εντάσεις στον χώρο της δουλειάς.

Οι πληγές του παρελθόντος που έρχονται στην επιφάνεια δεν σου επιτρέπουν να είσαι αρμονικός με το ταίρι σου, προσοχή σε καυγάδες λόγω της συναισθηματικής φόρτισης που σε διακατέχει. Αν είσαι αδέσμευτος/η επιστροφές προσώπων μπορεί να υπάρξουν που θα σε αιφνιδιάσουν και θα φέρουν στο προσκήνιο συναισθήματα, αναμνήσεις και τραύματα.

ΖΥΓΟΣ

Ζυγέ, το πρωί μπορεί να φέρει αναστάτωση στον επαγγελματικό χώρο ή με φιλικά πρόσωπα που έχεις κοντά σου. Η ένταση είναι δεδομένη, προσοχή στην επιθετική σου διάθεση που μπορεί να ανατρέψει τα δεδομένα στο φιλικό περιβάλλον.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Αιφνιδιαστικά γεγονότα ανατρέπουν επαγγελματικούς στόχους που έχεις και δημιουργούν σημαντικά προβλήματα στις συνεργασίες σου. Η ένταση είναι μεγάλη και δεν αποκλείεται να υπάρξουν καβγάδες και αναστατώσεις που θα επηρεάσουν την πορεία της δουλειάς και των σχέσεων σου μέσα σε αυτήν.

Αλλάζουν αιφνιδιαστικά στόχοι και φιλοδοξίες που έχεις με το ταίρι σου και αυτό είναι αρκετό για να δημιουργήσει νευρικότητα και συγκρούσεις μεταξύ σας. Αν είσαι αδέσμευτος/η μέσα από το φιλικό περίγυρο μπορεί να προκύψει νέο πρόσωπο που θα σε προβληματίσει με την ιδιόρρυθμη προσωπικότητα του.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιέ, η μέρα δημιουργεί έντονη αναστάτωση με πρόσωπα στον επαγγελματικό χώρο και στο περιβάλλον που κινείσαι. Προσοχή στις διαπροσωπικές σχέσεις καθώς ο εκνευρισμός θα οδηγήσει σε ψυχρότητα με πρόσωπα σημαντικά για σένα.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Ανατροπές υπάρχουν σε επαγγελματικά ζητήματα που μπορεί να σε επηρεάσουν έντονα. Ο εκνευρισμός αυξάνεται κατακόρυφα και δεν θα διστάσεις να συγκρουστείς με ανώτερους σου. Αυτό όμως είναι κάτι που πρέπει να αποφύγεις καθώς τελικά μόνο προβλήματα θα δημιουργήσει στον εαυτό σου.

Ένταση επικρατεί με το ταίρι σου και δεν αποκλείεται να συγκρουστείτε μετωπικά για αιφνιδιαστικά γεγονότα που επηρεάζουν την σχέση σας. Κάτι που μπορεί να οδηγήσει σε απόσταση. Αν είσαι αδέσμευτος/η πρόσωπα μέσα από το επαγγελματικό περιβάλλον έρχονται κεραυνοβόλα για να ανατρέψουν την προσωπική εξέλιξη για την εικόνα σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τοξότη, το πρωί μπορεί να προκαλέσει ανατρεπτικά γεγονότα που θα επηρεάσουν τις σχέσεις με το ευρύτερο περιβάλλον σου. Καλά θα κάνεις να περιορίσεις τον εκνευρισμό γιατί οι συγκρούσεις θα είναι σφοδρές και θα έχουν κόστος.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Έχεις την δυνατότητα να κλείσεις ζητήματα νομικής φύσεως που σε απασχολούν σε επαγγελματικό επίπεδο, όμως θα πρέπει να είσαι προσεκτικός σε πιθανές ανατροπές ή αναστάτωση που μπορεί να σε βγάλουν από το πλάνο σου. Η ευελιξία σου θα βοηθήσει να βρεις τον βηματισμό που απαιτείται για να δώσεις λύσεις.

Μην επιτρέψεις σε πιθανές ανατροπές να επηρεάσουν την καλή σου διάθεση και να δημιουργήσουν προβλήματα στη σχέση σου λόγω της έντασης. Αν είσαι αδέσμευτος/η μέσα από το ευρύτερο περιβάλλον μπορεί να προκύψει νέα γνωριμία που θα έρθει κεραυνοβόλα για να αλλάξει ριζικά την προσωπική σου κοσμοθεωρία.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αιγόκερε, το πρωί αυξάνει κατακόρυφα την ανασφάλεια, τους φόβους φέρνοντας στην επιφάνεια απωθημένα που σε επηρεάζουν. Οι ακραίες συμπεριφορές θα δυναμιτίσουν την ατμόσφαιρα για αυτό φρόντισε να είσαι προσεκτικός.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Ανατροπές μπορεί να υπάρξουν σε οικονομικά ζητήματα σε σχέση με τρίτους και επιχειρηματικές κινήσεις που σε ενδιαφέρουν. Καλά θα κάνεις να επιστρατεύσεις το ρεαλισμό και την ωριμότητα που σε διακατέχει, διαφορετικά η νευρικότητα θα κυριαρχήσει και οι συγκρούσεις θα είναι έντονες.

Μπορείς να χαρείς τις στιγμές με το ταίρι σου αφήνοντας στην άκρη αμφιβολίες και ζήλια που σε ταλαιπωρεί και δημιουργεί έντονα προβλήματα στη σχέση σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέο πρόσωπο μπορεί να έρθει κεραυνοβόλα στη ζωή σου προκαλώντας έντονο φόβο με τα συναισθήματα που φέρνει στην επιφάνεια.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υδροχόε, το πρωί δημιουργεί αναστάτωση και ανασφάλεια σε ότι αφορά τις διαπροσωπικές σχέσεις. Προσοχή σε εντάσεις που προκαλούνται από την οικογένεια γιατί είναι πιθανό να ξεσπάσεις σε πρόσωπα του περιβάλλοντός σου χωρίς να φταίνε.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Ανατροπές μπορεί να υπάρχουν σε συνεργασίες σου που θα δημιουργήσουν έντονο εκνευρισμό. Παράλληλα δεν αποκλείεται να υπάρξουν ξαφνικά γεγονότα που θα σε ωθήσουν να αλλάξεις τα σχέδιά σου. Προσοχή καθώς η ένταση είναι κακός σύμβουλος και μπορεί να σε οδηγήσει σε λανθασμένες κινήσεις και ξεσπάσματα.

Μην εκτονώνεις τον εκνευρισμό που σε διακατέχει στο ταίρι σου καθώς με ευκολία μπορεί να οδηγήσει σε σφοδρές συγκρούσεις και διαμάχες που θα προβληματίσουν την προσωπική σου ζωή. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέα πρόσωπα έρχονται κεραυνοβόλα για να σου τονίσουν ότι ήρθε η στιγμή να κάνεις ριζικές αλλαγές στην αγάπη.

ΙΧΘΥΣ

Ιχθύ, η μέρα σου δίνει την ευκαιρία να αποκαταστήσεις οικογενειακές σχέσεις. Μπορείς να εκφράσεις με ευκολία την ανάγκη για τρυφερότητα και ασφάλεια που είναι έντονη για εσένα αυτή την περίοδο και να βρεις την κατανόηση που αποζητάς από τα οικεία πρόσωπα.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Θέματα ακίνητης περιουσίας φαίνεται να ξεμπλοκάρουν καθώς έρχεσαι πιο κοντά από ποτέ σε συμφωνίες που θέλεις να πετύχεις. Στο εργασιακό περιβάλλον εισπράττεις την εκτίμηση και τον θαυμασμό λόγω της υπεύθυνης στάσης που κρατάς και της διάθεσης για προσφοράς που έχει στους γύρω σου.

Μην επιτρέψεις σε καθημερινές δραστηριότητες να επηρεάσουν τη διάθεσή σου γιατί είναι εύκολο να γίνεις επικριτικός με το ταίρι σου και αυτό να προκαλέσει εντάσεις. Αν είσαι αδέσμευτος/η μέσα από το εργασιακό περιβάλλον μπορεί να προκύψει πρόσωπο που θα σου κεντρίσει το ενδιαφέρον με την συμπεριφορά του.

ethnos.gr 

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης