Ελλάδα

Τα 4 ζώδια που βλέπουν μόνιμα την αρνητική πλευρά των πραγμάτων

Υπάρχουν συγκεκριμένα ζώδια που μόνιμα βλέπουν το χειρότερο στους άλλους, πάντα περιμένουν το κακό να συμβεί και γενικά εστιάζουν στην αρνητική εξέλιξη. Μπορεί να το κάνουν, επειδή έχουν απογοητευτεί ή πληγωθεί αρκετά στη ζωή τους και προετοιμάζουν τον εαυτό τους για να μην τους ξανατύχει. Αν τα πιέσεις, θα σου πουν ότι είναι “ρεαλιστές”, ωστόσο, μάλλον είναι απαισιόδοξα, χωρίς μεγάλες ελπίδες και προσδοκίες.

 

Εμείς σου παρουσιάζουμε τα τέσσερα ζώδια που βλέπουν μόνιμα το ποτήρι μισοάδειο!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Πάντα περιμένεις το χειρότερο να συμβεί, είτε στη δουλειά σου είτε στα προσωπικά σου, εξ αιτίας των αρνητικών βιωμάτων σου. Ενδεχομένως να έχεις προσπαθήσει αρκετά στη ζωή σου και οι δυσκολίες να σε έκαναν έτσι απαισιόδοξο ή να έχεις πληγωθεί, οπότε είναι σαν να αυτοπροστατεύεσαι, πιστεύοντας στο χειρότερο σενάριο κάθε φορά για να μην απογοητευτείς στο τέλος. Ο λόγος που είσαι τελευταίος στη λίστα είναι ότι θες με τα χρόνια, θες με την εμπειρία που έχεις αποκτήσει, βλέπεις τα πράγματα αλλιώς, καθώς ξέρεις πια ότι ό,τι κατεβαίνει, ξανανεβαίνει αρκετά σύντομα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Βρίσκεσαι στην κορυφή της λίστας και όχι άδικα, καθώς είσαι επιρρεπής στον αρνητισμό. Πιστεύεις ότι αργά ή γρήγορα θα στη «φέρουν», βλέπεις το κακό κι όχι το καλό, ενώ τα σενάριά σου έχουν μόνιμα μια προδοσία, μια στενοχώρια κι ένα δυσάρεστο τέλος. Είναι στοιχείο του χαρακτήρα σου όμως κι από εκεί πηγάζει κι η έλλειψη εμπιστοσύνης που έχεις. Τίποτα δεν αφήνεις στην τύχη κι είσαι έτοιμος να πιστέψεις το χειρότερο, αν κάτι σου «χτυπήσει» κάπως. Ωστόσο, δεν είναι λίγες οι φορές που έχεις πέσει έξω στις εκτιμήσεις σου και την πάτησες από εκεί που δεν το περίμενες. Αλλά, ό,τι κι αν σου πουν, πάντα μα πάντα το ίδιο θα κάνεις και γνώμη δε θα αλλάξεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η τελειομανία και η μεγάλη προσκόλληση στη λογική συχνά σου στερεί το δικαίωμα στο όνειρο και την ελπίδα. Παρατηρείς, καταγράφεις και το κάθε τι είναι βασισμένο στην απτή πραγματικότητα, η οποία τις περισσότερες φορές είναι απογοητευτική. Γιατί να προσπαθήσεις για το καλύτερο, όταν «βλέπεις» ότι ό,τι και να κάνεις το αποτέλεσμα θα παραμείνει το ίδιο, αφού το ένα είναι έτσι και το άλλο αλλιώς; Αυτό είναι το συμπέρασμά σου, οπότε παραιτείσαι και μένεις με την απαισιοδοξία σου. Στη χειρότερη περίπτωση, επικρίνεις και τον εαυτό σου και τον θεωρείς ανίκανο και άχρηστο!

ΙΧΘΥΕΣ

Οι περισσότεροι άνθρωποι βλέπουν την ευγενική, καλοσυνάτη και χαλαρή πλευρά σου, αλλά δε γνωρίζουν ότι έχεις και μια άλλη, αρκετά απαισιόδοξη που σου μαυρίζει την ψυχή. Αρκετές φορές σε παίρνει από κάτω, χάνεις την ελπίδα σου, πέφτει το ηθικό σου και συναισθηματικά βρίσκεσαι στα πατώματα. Αυτό συμβαίνει, όποτε κατεβαίνεις από το ροζ συννεφάκι σου -ηθελημένα ή αθέλητα- και έρχεσαι σε επαφή με τη σκληρή πραγματικότητα. Αν προσπαθούσες να συγκρατηθείς και να μην τρέφεις τόσο υψηλές προσδοκίες ούτε για τον εαυτό σου, ούτε για τους άλλους, δε θα απογοητευόσουν τόσο συχνά και δε θα έχανες το χαμόγελο και την πίστη σου.

 

Με πληροφορίες από astrology

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης