Ελλάδα

Το σύστημα Υγείας από ποιον (κατα) πιέζεται;

Είναι μια από τις πιο πολυχρησιμοποιημένες εκφράσεις!!! Εδώ και δυο χρόνια ακούγεται  από τα στόματα κυβερνητικών και μη στελεχών προσπαθώντας να δικαιολογήσουν την πίεση στα δημόσια νοσοκομεία.
Όμως για τον Τρικαλινό μάγειρα του κάμπου Αντώνης Κούκεν που αυτή την φορά με την ιδιότητα του ρεπόρτερ θέτει ερωτήματα και δίνει απαντήσεις για το που πραγματικά οφείλεται αυτή η όλη κατάσταση!

 

Μήπως στις ανεπάρκειες και στις ελλείψεις; Μήπως στην  υποστελέχωση και την εμπορευματοποίηση; Όταν αντί να προσληφθούν Ιατροί – νοσηλευτές και βοηθητικό προσωπικό απολύθηκαν και απολύονται και γίνονται διαγωνισμοί για ένταξη νέων προσώπων όχι στο τομέα στης υγείας αλλά  στα σώματα ασφαλείας και στις δυνάμεις καταστολής; Γιατί; Μάλιστα  οι υγειονομικοί και η Ομοσπονδία Ενώσεων Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδας εδώ και πολύ καιρό έχει θέσει το θέμα του υψηλότερου κινδύνου για τους ασθενείς που είναι διασωληνωμένοι εκτός ΜΕΘ. Πρόσθεσε ότι αυτό ήταν γνωστό σε όλους πριν προκύψει η επιστημονική μελέτη που συζητιόταν πολύ πριν καιρό με την μελέτη των καθηγητών του Τσιόδρα (Αρχων Οφφικιάλιος) και του Λύτρα  για τις συνθήκες που επικρατούν μέσα στις ΜΕΘ και για την αυξημένη θνητότητα στους ασθενείς που παραμένουν εκτός ΜΕΘ που όλοι το ξέρουν και ήξεραν και τονίζονταν αυτό αλλά φαίνεται πως ο μόνος που δεν τα γνώριζε ήταν ο πρωθυπουργός που άλλα έλεγε στη Βουλή. Οι “τζαμπατζήδες” Έλληνες ποιοι είναι κατά τον κ. Άδωνη Γεωργιάδη που δεν θα έπρεπε να τους παρέχει Ιατροφαρμακευτική βοήθεια το κράτος; Δείτε το βίντεο

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης