Site icon TrikalaVoice

Υποτροφίες από την Αμερικανική Γεωργική Σχολή

Το Επαγγελματικό Λύκειο και το Ι.ΙΕΚ της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής με την χορηγία των εταιρειών γαλακτοκομικών προϊόντων ΗΠΕΙΡΟΣ ΑΕΒΕ και ΔΟΜΟΚΟΣ ΑΕ προκηρύσσουν τέσσερις πλήρεις υποτροφίες διδάκτρων, με έναρξη την ακαδημαϊκή χρονιά 2019 – 2020. Η προκήρυξη αφορά σε δύο πλήρεις υποτροφίες τριετούς φοίτησης για το Επαγγελματικό Λύκειο (ΕΠΑΛ) και δύο πλήρεις υποτροφίες διετούς φοίτησης του Ι.ΙΕΚ στην ειδικότητα «Διαχειριστής γεωργοκτηνοτροφικών εκμεταλλεύσεων».

 

Να σημειωθεί ότι, τηρουμένων των προϋποθέσεων και κριτηρίων συμμετοχής, προτεραιότητα στις τέσσερις υποτροφίες θα δοθεί σε τέκνα προμηθευτών γάλακτος της «Ήπειρος ΑΕΒΕ» και της «Δομοκός ΑΕ». Και οι τέσσερις υποτροφίες καλύπτουν το 100% του συνολικού κόστους των διδάκτρων, διαμονής και σίτισης ετησίως.

 

Διαβάστε αναλυτικά τις προκηρύξεις υποτροφιών και τις σχετικές αιτήσεις

 

Λίγα λόγια για το ΕΠΑΛ Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής

Το Επαγγελματικό Λύκειο της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής είναι ένα σύνθετο και απαιτητικό σχολείο. Συνδυάζει την παροχή γενικής εκπαίδευσης υψηλού επιπέδου και ταυτόχρονα προσφέρει επαγγελματικές γνώσεις και δεξιότητες στον τομέα της Γεωπονίας, των Τροφίμων και του Περιβάλλοντος. Το πρόγραμμα σπουδών χωρίζεται σε δύο ζώνες, την πρωινή και την απογευματινή, οι οποίες περιλαμβάνουν τόσο θεωρητική όσο και πρακτική άσκηση.

Λίγα λόγια για το IIEK Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής

Ο σκοπός του Ινστιτούτου Επαγγελματικής Κατάρτισης (I.IEK) της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής είναι να προσφέρει σπουδές υψηλού επιπέδου σε ειδικότητες του αγροδιατροφικού τομέα, ώστε οι σπουδαστές να γνωρίσουν, κατανοήσουν και εφαρμόσουν καινοτόμες και ορθές πρακτικές βελτιστοποίησης της αγροτικής παραγωγής σε επίπεδο τελικού ποιοτικού προϊόντος αναπτύσσοντας, παράλληλα, περιβαλλοντική συνείδηση. Η αποστολή του υλοποιείται με την εφαρμογή σύγχρονων και καινοτόμων βιωματικών μεθόδων μάθησης στις εξαιρετικές εργαστηριακές υποδομές και πιλοτικές μονάδες παραγωγής που διαθέτει η Αμερικανική Γεωργική Σχολή, ώστε ο εκπαιδευόμενος να αποκτήσει επιστημονικές γνώσεις και εξειδικευμένες δεξιότητες, ικανές να διασφαλίσουν τη μελλοντική επαγγελματική του εξέλιξη.

Exit mobile version