Ελλάδα

Φυτεία κάνναβης διατηρούσε 22χρονος

Στο πλαίσιο στοχευμένων δράσεων για την καταπολέμηση της καλλιέργειας δενδρυλλίων κάνναβης και έπειτα από κατάλληλη αξιολόγηση στοιχείων, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Λάρισας σε συνεργασία με την Υπηρεσία Εναέριων Μέσων της Ελληνικής Αστυνομίας, εντοπίστηκε ακόμη μία φυτεία δενδρυλλίων κάνναβης σε αγροτική περιοχή του Δήμου Αγιάς Λάρισας.

Ειδικότερα, σήμερα (13-08-2019) πραγματοποιήθηκε οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση κατά την οποία εντοπίστηκε η φυτεία σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο με πυκνή βλάστηση, αποτελούμενη από (8) καλλιεργούμενα δενδρύλλια κάνναβης, ύψους έως (2,1) μέτρα, τα οποία εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν.

Για την υπόθεση, συνελήφθη σήμερα το μεσημέρι στην ίδια περιοχή, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Λάρισας, ένας 22χρονος, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για παραβάσεις των νόμων περί ναρκωτικών και περί όπλων.

Από το χώρο της φυτείας, την κατοχή του δράστη αλλά και κατά τη νομότυπη έρευνα που διενεργήθηκε στη οικία του, κατασχέθηκαν συνολικά ένας αναδιπλούμενος σουγιάς, ένα κινητό τηλέφωνο, καθώς και διάφορα καλλιεργητικά σύνεργα (βαρέλι, λάστιχο κ.α.).

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας, ενώ την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης