Ελλάδα Ροή

Χωρίς επιπλέον απαγορεύσεις για πάρκα και χαρταετό η Καθαρά Δευτέρα

Το υπάρχον πλαίσιο των περιοριστικών μέτρων θα ισχύσει τελικά, σύμφωνα με πληροφορίες, και την Καθαρά Δευτέρα, όπως είχε αναφέρει νωρίτερα το kathimerini.gr.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στις 15 Μαρτίου θα ισχύουν τα μέτρα που ισχύουν κάθε άλλη Δευτέρα εν μέσω lockdown, καθώς δεν προβλέπονται έκτακτες παρεμβάσεις ή πρόνοιες σε κυβερνητικό επίπεδο.

Δεν τίθεται, συνεπώς, θέμα απαγόρευσης στο πέταγμα του χαρταετού, ωστόσο η σύσταση των αρμοδίων είναι η αποφυγή του συνωστισμού σε πάρκα, πλατείες, βουνά και παραλιακά μέτωπα.

Παράλληλα, τα σενάρια που έκαναν λόγο για λουκέτα σε πάρκα δεν υιοθετούνται και το πλαίσιο παραμένει ίδιο για τις μετακινήσεις με τον κωδικό «6» και «2», καθώς και για τις μετακινήσεις εκτός δήμων.

Ειδικότερα, όποιος στείλει μήνυμα με τον κωδικό «2» θα μπορεί να μεταβεί για αγορές σε απόσταση 2 χιλιομέτρων από την οικία του ή εντός του οικείου δήμου όπου βρίσκεται η κατοικία του.

Όποιος στείλει μήνυμα με τον κωδικό «6» θα μπορεί να μετακινηθεί για λόγους ατομικής άθλησης μόνο με τα πόδια ή το ποδήλατο.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης