Ελλάδα

Βρέθηκε απαγχονισμένος νεαρός άντρας

Σκηνές βγαλμένες από εφιάλτη έζησε σήμερα το πρωί η μητέρα του άτυχου άντρα…

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία του ρεπορτάζ ο άτυχος άντρας ηλικίας περίπου 40 ετών κρεμάστηκε από αυτοσχέδιο βρόγχο στη βεράντα του σπιτιού του στην Υπάτη.

Ο νεαρός που κατοικεί μόνιμα στη Λαμία με τη μητέρα του, είχε επισκεφθεί το πατρικό του σπίτι στην Υπάτη που είναι και ο τόπος καταγωγής του. Ήταν αρκετά μοναχικός, έβγαινε στην πλατεία προμηθεύονταν όχι χρειάζονταν και επέστρεφε στην ηρεμία του σπιτιού του.

Τις τελευταίες δύο ημέρες όμως δεν φάνηκε στο κέντρο της Υπάτης γεγονός που έβαλε σε σκέψεις φίλους και συγγενείς. Κάποιοι φίλοι της οικογένειας πέρασαν από το σπίτι να δουν τι συμβαίνει και τους προκάλεσε εντύπωση το γεγονός ότι ενώ οι πόρτες ήταν ανοιχτές, ο νεαρός άντρας δεν φαίνονταν πουθενά.

Η αστυνομία που κλήθηκε να ερευνήσει, τον εντόπισε κρεμασμένο στο μπαλκόνι σε σημείο που δεν ήταν ορατό ούτε από το δρόμο ούτε από το γειτονικό σπίτι.

Τραγική φιγούρα η μητέρα του που έμαθε από τις αρχές τα κακά μαντάτα.

Να σημειωθεί ότι ο νεαρός άντρας ζούσε με την μητέρα του, πότε στη Λαμία στην μόνιμη κατοικία τους, πότε στην Υπάτη, τόπο καταγωγής του. Πρόκειται για γνωστή και ιδιαίτερα αγαπητή στην περιοχή οικογένεια λόγω της επαγγελματικής ιδιότητας του πατέρα του αλλά και της ενασχόλησης του με τα κοινά.

lamianow.gr

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης