Επιχειρείν

Έρχεται το πρώτο… παραλίμνιο restaurant-bar στα Τρίκαλα!

Ξεκίνησαν οι εργασίες ανέγερσης του πρώτου restaurant-bar στις όχθες της λίμνης Γκιτζή, στο Κεφαλόβρυσο.

Όπως καταγράφει το trikalavoice.gr  και όπως φαίνεται και στην παρακάτω φωτογραφία ήδη το κτίριο αρχίζει να παίρνει μορφή. Φιλοδοξία δε του επιχειρηματία Δημήτρης Καμπλιώνης (με πολλά χρόνια εμπειρία στο χώρο και ιδιοκτήτη του Ε ΤΟΙ) είναι να καταθέσει μια ξεχωριστή πρόταση για όλες τις ώρες της ημέρας, μόλις 5΄ από το κέντρο της πόλης.

Στις φωτορεαλιστικές εικόνες που παρουσιάζει σήμερα το trikalavoice.gr διακρίνονται λεπτομέρειες του κτιρίου όπου θα δεσπόζουν γήινα υλικά, πέτρα και ξύλο, που θα δένουν απόλυτα με το φυσικό περιβάλλον της λίμνης, ενώ οι μεγάλες τζαμαρίες θα επιτρέπουν την οπτική επαφή με αυτή από κάθε γωνιά.

Την επιμέλεια διαμόρφωσης έχει αναλάβει η αρχιτέκτονας εσωτερικών χώρων Τζίνα Μπέη, η οποία σταθερά υπογράφει όλα τα μεγάλα project στην πόλη τα τελευταία χρόνια.

Η λίμνη Γκιτζή ανασυστάθηκε ουσιαστικά στα μέσα της περασμένης δεκαετίας χάρη στις προσπάθειες της τότε Δημοτικής Αρχής Φαλώρειας, επί δημαρχίας Αντώνη Ντιντή και αναδείχθηκε περαιτέρω με πρωτοβουλία του δημάρχου Τρικκαίων Δημήτρη Παπαστεργίου το 2014. Αποτελεί φυσικό υγροβιότοπο και προσελκύει καθημερινά πολλούς επισκέπτες.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης