Site icon TrikalaVoice

«Ανοιχτές πόρτες» Οινοποιείου Τσιλιλή

Μια μοναδική γευστική εμπειρία σε ένα οινικό ταξίδι, θα έχουν την ευκαιρία να βιώσουν οι φίλοι και οι φίλες του κρασιού  στην Οινοποιία-Αποσταγματοποιία της οικογένειας Τσιλιλή, συμμετέχοντας στην εκδήλωση «Ανοιχτές Πόρτες». Ο θεσμός «Ανοιχτές Πόρτες» πραγματοποιείται εδώ και χρόνια, ανοίγοντας τις πόρτες των οινοποιείων όλης της Ελλάδας,στο κοινό. Οι οινόφιλοι έχουν την ευκαιρία να επισκεφθούν και να ξεναγηθούν,στις εγκαταστάσεις των οινοποιείων, καθώς επίσης και να γευτούν πληθώρα ποικιλιών οίνου και αποσταγμάτων.

Το Σάββατο 26 & τη Κυριακή 27 Μαΐου, από τις 11 το πρωί έως τις 6 το απόγευμα (11:00-18:00), οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να περιηγηθούν στο χώρο του αποσταγματοποιείου, στο οινοποιείο, στο κελάρι και τέλος να γευτούν τα πολυβραβευμένα κρασιά των σειρών ΑΣΚΗΤΙΚΟΣ, BIANCONERO  και τα βιολογικά κρασιά της σειράς ΚΤΗΜΑ ΘΕΟΠΕΤΡΑ με τα ήρεμα και αφρώδη, όπως επίσης τα ΑΠΟΣΤΑΓΜΑΤΑ ΣΤΑΦΥΛΙΟΥ, ΤΣΙΠΟΥΡΟ ΤΣΙΛΙΛΗ, ΑΓΙΟΝΕΡΙ και DARK CAVE.

Η οικογένεια Τσιλιλή συνεχίζοντας την παράδοση καλλιεργεί αμπέλια, παράγει οίνους και τσίπουρο με γνώση και μεράκι. Τα προϊόντα μας όπως κάθε χρόνο, απέσπασαν μέχρι στιγμής στους φετινούς Διεθνείς Διαγωνισμούς συνολικά 30 μετάλλια και διακρίσεις. Συγκεκριμένα, τα αποτελέσματα των πέντε πρώτων διαγωνισμών της χρονιάς 2018, έφεραν 30 μετάλλια στους οίνους και τα αποστάγματα της οικογένειας Τσιλιλή. Βραβεύτηκαν σχεδόν όλα τα προϊόντα που στάλθηκαν στους Διεθνείς Διαγωνισμούς Berliner Wein Trophy (Βερολίνο), Διεθνής Διαγωνισμός Οίνου και Αποσταγμάτων Θεσσαλονίκης, Decanter, Challence International du Vin και Concours Mondial de Bruxelles.

Σας περιμένουμε να ενημερωθείτε για τις ποικιλίες σταφυλιών στους αμπελώνες του Κτήματος Θεόπετρα, την παραγωγή και παλαίωση των οίνων και αποσταγμάτων αλλά και να περιηγηθείτε στο ξεχωριστό κελάρι, όπου μπορείτε να γευτείτε τους οίνους και τα αποστάγματα.

 

Website: www.tsililis.gr

FacebookPage: Οινοποιία – Αποσταγματοποιία Τσιλιλή

Διεύθυνση: Ράξα, Τρικάλων

Τηλ: 2431085885

Exit mobile version