Επιχειρείν

Βασίλης Τσιούτσιας. Το ομοιοπαθητικό φαρμακείο στα Τρίκαλα

Ο νεαρός Τρικαλινός φαρμακοποιός που παρασκευάζει στο εργαστήριό του ομοιοπαθητικά φάρμακα και προτείνει λύσεις για κάθε πρόβλημα υγείας.

Η Ομοιοπαθητική είναι μια τελείως φυσική μέθοδος θεραπείας, η οποία θεραπεύει μόνιμα, ήπια και χωρίς παρενέργειες. Στοχεύει στην ενδυνάμωση του ίδιου του οργανισμού κινητοποιώντας τις αμυντικές του δυνάμεις και αποκαθιστώντας την διαταραγμένη του υγεία.

Τα ομοιοπαθητικά φάρμακα είναι ουσίες που προέρχονται από την φύση (φυσικής, ζωικής ή ορυκτής προέλευσης), και παρασκευάζονται με φυσικό τρόπο και δεν έχουν καμία σχέση με τα χημικά φάρμακα. Ενεργούν πάνω σε ολόκληρο τον οργανισμό, ενισχύοντας τον αμυντικό του μηχανισμό με αποτέλεσμα την θεραπεία και ανανέωση του οργανισμού και κατά συνέπεια την εξαφάνιση των επί μέρους συμπτωμάτων. ομοιοπαθητικά φάρμακα.

Ο Βασίλης Τσιούτσιας είναι πρωτοπόρος του είδους στα Τρίκαλα, μέλος των Ομοιοπαθητικών Φαρμακείων της χώρας και της Ένωσης Ομοιοπαθητικών γιατρών. Στο φαρμακείο του (Ασκληπιού 33) βρίσκουμε όλα τα ομοιοπαθητικά φάρμακα, ενώ ο ίδιος ο νεαρός φαρμακοποιός παρασκευάζει πολλά από αυτά και κατόπιν συνταγής στο εργαστήριό του.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης