Επιχειρείν

Βραβεύτηκε η Trikki Strom για την κατασκευή του κορυφαίου στρώματος Terra (φώτο)

Την Τρίτη 30 Μαΐου, στον πολυχώρο Χείρωνας, πραγματοποιήθηκε η Τελετή Απονομής των Sleep Awards 2023, τα οποία διοργανώθηκαν από την BOUSSIAS events, με στόχο να αναδείξουν και να επιβραβεύσουν τα υψηλής ποιότητας προϊόντα, τις καινοτόμες επιχειρήσεις και τις πρωτοποριακές υπηρεσίες που αφορούν τον ύπνο.

 

Περισσότερα από 80 υψηλόβαθμα στελέχη επιχειρήσεων, εκπρόσωποι Φορέων, Πανεπιστημίων, επαγγελματίες καθώς και εκπρόσωποι Τύπου, βρέθηκαν στην Τελετή Απονομής, επικρότησαν την καινοτομία και την ποιότητα των βραβευμένων υποψηφιοτήτων των εταιρειών-επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στον συγκεκριμένο χώρο και διαθέτουν σχετικά με τον ύπνο προϊόντα και υπηρεσίες.

Μεταξύ αυτών η Τρικαλινή εταιρεία Trikki Strom, η οποία παρουσίασε το νέο της στρώμα με φυσικά υλικά, το Terra, το οποίο και απέσπασε το Silver βραβείο. Συνολικά, διακρίθηκαν 20 εταιρείες-επιχειρήσεις από ένα ευρύ φάσμα επιχειρηματικής δραστηριότητας πάνω σε όλες τις κατηγορίες των βραβείων.

Στην Trikki Strom εδώ και 54 χρόνια έχουν ως στόχο να προσφέρουν στους πελάτες τους μία ξεχωριστή εμπειρία ύπνου. Για αυτό το λόγο λοιπόν δημιούργησαν το στρώμα με φυσικά υλικά Terra. Το Terra είναι ένα χειροποίητο στρώμα το οποίο συνδυάζει τα πιο σύγχρονα υλικά από το χώρο της στρωματοποιίας με τις παραδοσιακές μεθόδους παραγωγής. Η χρήση φυσικών πρώτων υλών όπως αλογότριχα, μαλλί, βαμβάκι, λάτεξ σε συνδυασμό με τον υψηλό αριθμό ανεξάρτητων ελατηρίων (4060 τεμάχια σε διάσταση 160×200) προσφέρει απόλυτη στήριξη άνεση και υγιεινή.

 

Στη Trikki Strom ειδικεύονται στην κατασκευή ορθοπεδικών και ανατομικών στρωμάτων ,διαφόρων προϊόντων ύπνου (μαξιλάρια ανωστρώματα και επιστρώματα) αλλά και στη κατασκευή κρεβατιών (μεταλλικών και επενδυμένων). Επίσης έχουμε ένα εξελιγμένο τμήμα ταπετσαρίας το οποίο αναλαμβάνει την πλήρη επισκευή επίπλων εσωτερικού αλλά και εξωτερικού χώρου (αλλαγή υφάσματος και επένδυσης). Τέλος με τη χρήση του πιο εξελιγμένου μηχανήματος οικολογικού καθαρισμού της Filterqueen αναλαμβάνουν τη πλήρη απορρύπανση στρωμάτων και επίπλων.

 

Info

Έκθεση & Βιοτεχνία

1ο χλμ. Ριζαρίου – Λόγγου
42150 Τρίκαλα
Email: info@trikkistrom.com
Τηλ: +30 2431 026380
Φαξ: +30 2431 026666
Κιν: +30 6944 990510

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης