Επιχειρείν

Βρες στο iRepair στα Τρίκαλα gadgets για διακοπές όπως τις έχεις ονειρευτεί!

Για κάποιους οι διακοπές είναι μια ευκαιρία να αποσυνδεθούν και να περάσουν χρόνο μακριά απ’ τις συσκευές τους. Για άλλους η τεχνολογία είναι σημαντική για να χαλαρώσουν.  Ποια είναι τα gadget και τα αξεσουάρ που αξίζει να προσθέσεις φέτος στη βαλίτσα σου; Κάναμε μια λίστα κι εσύ τα βρίσκεις όλα με μια βόλτα στο iRepair.

 

Power Bank 

Ένα Power Bank χρειάζεται σίγουρα το smartphone και το tablet σου. Στις διακοπές ακούμε μουσική, σκρολάρουμε στα κοινωνικά δίκτυα, ψάχνουμε στο GPS προορισμούς και όλα αυτά εξαντλούν την μπαταρία της συσκευής μας. Το να κλείσει η συσκευή μας την πιο ακατάλληλη στιγμή, είναι σενάριο βγαλμένο απ’ τη ζωή και που να βρεις πρίζα στην απομονωμένη παραλία; Εκεί έρχεται το powerbank να σε «σώσει» δίνοντας την ενέργεια που χρειάζονται οι συσκευές σου!

Ασύρματο ηχείο 

Υπάρχει κάτι καλύτερο απ’ το να χαλαρώνεις στην παραλία και να ακούς το κύμα της θάλασσας και την αγαπημένη σου μουσική; Ένα ηχείο με τεχνολογία Bluetooth που συνδέεται με το smartphone σου είναι το ιδανικό για να απολαύσεις τις στιγμές σου.

Ακουστικά 

Καλές οι ρακέτες στην παραλία, αλλά όταν θέλεις να απομονωθείς και να διαβάσεις το βιβλίο σου, η λύση είναι απλή: ακουστικά!

Αδιάβροχη θήκη προστασίας

Το κινητό σε ακολουθεί παντού και πολλές φορές «φλερτάρει» με κινδύνους. Νερό, σκόνη, άμμος, αντηλιακό στα χέρια, όλα αυτά μπορεί να επηρεάσουν την υγεία του. Μια αδιάβροχη θήκη θα το προστατεύσει και θα σου δώσει έναν ακόμα λόγο να χαλαρώσεις στην παραλία!

Selfiestick

Είσαι σε μαγευτική ακτή και θέλεις να βγάλεις μια μαγευτική selfie, την ώρα που ο ήλιος «βουτάει» στη θάλασσα. Μπορείς με ένα selfiestick να πιάσεις το κάδρο λήψης ακριβώς όπως το βλέπεις μπροστά σου!

Ώρα να κάνεις και εσύ μια «βουτιά» στη μεγάλη ποικιλία με αξεσουάρ που θα βρεις στο iRepair. Κορυφαία προϊόντα τεχνολογίας και gadget, θήκες, φορτιστές, τζαμάκια, ακουστικά, USB και ο,τι άλλο χρειάζεσαι σε περιμένουν στο κατάστημα να τα ανακαλύψεις και να ζήσεις το πιο ξέγνοιαστο καλοκαίρι!

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης