Επιχειρείν

Διπλάσια δυναμικότητα θα αποκτήσει το ΑΝΑΝΤΙ

Τη δυνατότητα στους νέους ιδιοκτήτες (Μιχ. Σαράντη) να προχωρήσουν στο επενδυτικό τους σχέδιο για το εμβληματικό ξενοδοχείο της πόλης δίνει το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Τρικκαίων.

 

Με την κατ’ αρχήν θετική απόφασή του στο να προχωρήσουν οι ανταλλαγές εκτάσεων του Δήμου στο λόφο με ίσης εμπορικής αξίας στην περιοχή της πλατείας Βουβής (δείτε ΕΔΩ αναλυτικά), ανοίγει ο δρόμος για τη φιλόδοξη επένδυση.

Η «ΑΝΑΝΤΙ Α.Ε.» προτίθεται να προβεί στην αγορά οικοπεδικών εκτάσεων στην περιοχή της πλατείας Βουβής, ίσης εκτιμητέας αξίας με τη δημοτική έκταση των 18 περίπου στρεμμάτων, που είναι όμορη της ιδιοκτησίας τους, ώστε να προβούμε σε ανταλλαγή των ακινήτων αυτών. Με τον τρόπο αυτό θα μπορέσει η ίδια να προβεί στην ανάπτυξη του υπάρχοντος Συνεδριακού Κέντρου και της Ξενοδοχειακής Μονάδας και για τον Δήμο Τρικκαίων θα υπάρξει ωφέλεια καθόσον θα αποκτήσει ιδιόκτητες εκτάσεις σε πυκνοκατοικημένη περιοχή εντός της πόλης των Τρικάλων, τις οποίες θα μπορέσει να εκμεταλλευτεί με τον πλέον προσοδοφόρο τρόπο.

Εκτιμάται ότι το ΑΝΑΝΤΙ θα διπλασιάσει σχεδόν τη δυναμικότητά του σε κλίνες και θα είναι ικανό να φιλοξενήσει πια μεγάλα γεγονότα.

Παράλληλα με το νέο επιχειρηματικό πλάνο αναμένεται να τριπλασιαστούν οι θέσεις εργασίας και από 30 που είναι σήμερα οι εργαζόμενοι να φτάσουν τους 90 σταθερά, ίσως και περισσότεροι σε εποχική βάση.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης