Επιχειρείν

Εγκαινιάζεται το κατάστημα ΗΡΩΝ στα Τρίκαλα

Ο Όμιλος ΗΡΩΝ ιδρύθηκε με στόχο να φέρει τη δύναμη της ενέργειας στα χέρια σου. Από τότε, προχωράει με σταθερά βήματα, διαγράφει ανοδική πορεία και συνεχίζει να εξελίσσεται με αμείωτη δύναμη. Για ένα Μέλλον γεμάτο ενέργεια.

 

Όραμα του Ομίλου είναι να βοηθήσει ώστε, το αγαθό της ενέργειας, να φτάσει σε όλους. Να δημιουργήσει νέες δυνατότητες, να διευρύνει τους ορίζοντες, να προσφέρει νέες επιλογές. Για όλους. Με κορυφαία τεχνολογία. Με ειλικρίνεια, αξιοπιστία και συναίσθηση ευθύνης. Με θεμέλιο, την αδιαμφισβήτητη τεχνογνωσία του ο ΗΡΩΝ , κάνει σήμερα, αυτό που όλοι θα θέλουν να κάνουν αύριο. Η πολυετής εμπειρία και το γνωστικό υπόβαθρο των ομίλων που απαρτίζουν τον ΗΡΩΝΑ, είναι η κινητήριος δύναμή του. Το Μέλλον που θέλουμε να ζήσουμε, είναι δυνατό.

Και οι Τρικαλινοί έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε τις πολλές επιλογές και τα προνόμια που μας παρέχει ο Όμιλος ο οποίος εγκαινιάζει το νέο του κατάστημα στα Τρίκαλα, στην οδό Ελευθερίου Βενιζέλου 13.

Τα εγκαίνια θα πραγματοποιηθούν σε… διάρκεια 3 ωρών, το πρωί του ερχόμενου Σαββάτου, από τις 10.30 το πρωί μέχρι τη 1.30 το μεσημέρι, με πολλά χάπενινγκς στο κέντρο της πόλης και προσφορές και δώρα για όσους προσέλθουν στο κατάστημα. Δείτε τη σχετική πρόσκληση:

 

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης