Επιχειρείν

Επιδοτούμενο πρόγραμμα Κατάρτισης Εργαζομένων σε μικρές επιχειρήσεις

Ο Σύνδεσμος Θεσσαλικών Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών στο πλαίσιο του «Προγράμματος Επαγγελματικής Κατάρτισης Εργαζομένων σε Μικρές Επιχειρήσεις (ΛΑΕΚ 1-49) Έτους 2019», προτίθεται να διοργανώσει επιδοτούμενα προγράμματα κατάρτισης ΛΑΕΚ υλοποιούμενα από φορείς εκπροσώπησης εργοδοτών για εργαζομένους σε Μικρές Επιχειρήσεις, που απασχολούν από 1-49 εργαζόμενους, διάρκειας 40 ωρών.

Οι επιχειρήσεις έχουν τη δυνατότητα να συμμετάσχουν στα προγράμματα 1-49 του έτους 2019 για εργαζομένους που δεν συμμετείχαν σε προγράμματα ΛΑΕΚ 0,24% για έτος 2018. Οι εργαζόμενοι της επιχείρησης που θα συμμετάσχουν στο πρόγραμμα δεν θα παρακολουθήσουν περισσότερα του ενός (1) προγράμματα κατάρτισης χρηματοδοτούμενα από τον ΛΑΕΚ κατά τη διάρκεια ισχύος της εγκυκλίου.

Οι εργαζόμενοι που θα συμμετέχουν στα προγράμματα επιδοτούνται με 200 ευρώ για τις 40 ώρες κατάρτισης. Ο αριθμός των εκπαιδευομένων έχει περιοριστεί στα 15 άτομα ανά τμήμα ενώ θα τηρούνται όλες οι υγειονομικές συστάσεις για την προφύλαξη όλων.

Για τη συμμετοχή τους στα προγράμματα ΛΑΕΚ 1-49 θα πρέπει να προσκομίσουν στον ΣΘΕΒ τα παρακάτω δικαιολογητικά:

  • Δήλωση συμμετοχής, την οποία μπορούν να λάβουν επικοινωνώντας στο email: education@sthev.gr ή από τα γραφεία του ΣΘΕΒ
  • Φωτοαντίγραφο διπλής όψης της αστυνομικής ταυτότητας
  • Νόμιμο παραστατικό της αρμόδιας ΔΟΥ για τη διασταύρωση του ΑΦΜ
  • Φωτοαντίγραφο της σελίδας του βιβλιαρίου του ΙΚΑ για τη διασταύρωση του ΑΡ. ΜΗΤΡΩΟΥ ΙΚΑ και του ΑΜΚΑ
  • Φωτοαντίγραφο της 1ης σελίδας του βιβλιαρίου καταθέσεων όπου θα φαίνεται καθαρά ο αριθμός λογαριασμού (ΙΒΑΝ) στην τράπεζα με πρώτο ή μοναδικό όνομα του καταρτιζόμενου
  • Τίτλο σπουδών

Για περισσότερες πληροφορίες, δηλώσεις συμμετοχής και καταθέσεις δικαιολογητικών έως την Παρασκευή 31 Ιουλίου 2020, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με την αρμόδια: κα Ευαγγελοπούλου Ελένη, τηλ. 2410555507.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης