Επιχειρείν

Η δικιά μας Μαρία Τόκτωρ παρουσίασε τις θέσεις της για τον τουρισμό στη χώρα μας

Την Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου πραγματοποιήθηκε στο κατάμεστο αμφιθέατρο του Μουσείου της Ακρόπολης, το 1ο συνέδριο του cluster Τουρισμού του ICC Women Hellas με θέμα «Τουρισμός στην Ελλάδα – Νέες Τάσεις μετά την Πανδημία».

 

Κατά τη διάρκεια του συνεδρίου μίλησαν διακεκριμένοι managers & opinion makers οι οποίοι παρουσίασαν το έργο των επιχειρήσεων που εκπροσωπούν, σχετικά με τις νέες τάσεις του Τουρισμού στην Ελλάδα, τα αναπτυξιακά έργα, τον πολιτιστικό τουρισμό και λοιπές δράσεις που προάγουν την Ελλάδα ως τουριστικό προορισμό. Τους προσκεκλημένους καλωσόρισαν η Πρόεδρος του ICC Women Hellas, Άννα Καμαρίδη και η Επικεφαλής του Cluster Τουρισμού, Μαρία Τόκτωρ, καθώς και ο Πρόεδρος του ICC Hellas, Πέτρος Δούκας.

Εκ των βασικών ομιλητών η δικιά μας Μαρία Τόκτωρ–Επικεφαλής Στρατηγικής Ανάπτυξης της Grecian Air Seaplanes και της Ελληνικά Υδατοδρόμια, ενώ το παρών έδωσε και ο σύζυγός της, πρώην αντιδήμαρχος και νυν πρόεδρος της “Αστικής Ανάπτυξης” Γιώργος Ζιώγας.

Την εκδήλωση χαιρέτισε διαδικτυακά και ο υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης με τον οποίο έχει αναπτύξει ιδιαίτερη συνεργασία τα τελευταία χρόνια η Μαρία Τόκτωρ στο πλαίσιο των επενδύσεων που πραγματοποιεί η εταιρεία της οποίας είναι Επικεφαλής Στρατηγικής Ανάπτυξης.

 

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης