Επιχειρείν

Η τέχνη του… νεοτσιπουράδικου “Φιρφιρί”

Ο σεφ Κωνσταντίνος Ζυγουράκης έχει τρελά κέφια και στο «Φιρφιρί» του μας ετοιμάζει εκπληκτικά πιάτα καθημερινά. Κι όπως λέει και το σλόγκαν του καταστήματος «το να τρως είναι αναγκαιότητα, το να το συνδυάζεις με τσίπουρο λέγεται τέχνη…»!!!

Ετικέτες

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης