Επιχειρείν

Η φάρμα που παράγει Ιπποφαές στα Τρίκαλα και το στέλνει σε όλο τον κόσμο!

Μια καινοτόμα εταιρεία παράγει στα Τρίκαλα εξαιρετικής ποιότητας Ιπποφαές-ένα από τα super foods που όλοι αναζητούμε-και προμηθεύει τις αγορές της Ευρώπης.

 

Πρόκειται για την Hippocrates Farm που έστησαν ο Άγγελος Ρέζος και ο Κώστας Παναγιώτου, με συνεργάτη τους τον Γιώργο Χρυσόμαλλο, μια εταιρεία πρότυπο, με ανεξάρτητο τμήμα Έρευνας και Καινοτομίας, καθώς και με δεκάδες διακρίσεις  και συμμετοχή σε ερευνητικά έργα ανά τον κόσμο. Είναι μια από τις εταιρείες που έχει βραβευτεί και στον κόμβο καινοτομίας στο Gisemi και η οποία παραμένει σταθερά με το βλέμμα καρφωμένο στην εξωστρέφεια.

Το Hippocrates Farm είναι ένα φιλόδοξο έργο αγροτροφικών προϊόντων, που ξεκίνησε πριν από 3 χρόνια από μια ομάδα ανθρώπων διαφορετικών επαγγελματικών υποβάθρων, αλλά ένας κοινός στόχος: Η δημιουργία ενός ανοιχτού αγροτουριστικού αγροκτήματος, που θα μπορούσε να φιλοξενήσει εξαιρετικά φυσικά προϊόντα με αποδεδειγμένη θετική επίδραση στο ανθρώπινο σώμα και μυαλό αλλά και να προσφέρει μοναδικές εμπειρίες για τους υπαλλήλους, τους εθελοντές και τους επισκέπτες της φάρμας.

Στο Hippocrates Farm ακολουθούμε την ουσία της ιπποκρατικής ιατρικής: «Αφήστε το φαγητό να είναι το φάρμακό σας και το φάρμακο να είναι το φαγητό σας». Το βάζουμε στη ζωή, σε ένα κομμάτι εύφορης γης 120 στρεμμάτων, στα βουνά της κεντρικής Ελλάδας, περιτριγυρισμένα από εμβληματικά ορόσημα, όπως οι Ιεροί βράχοι των Μετεώρων και ο Όλυμπος.

Σε αυτό το αγρόκτημα, μεγαλώνουν απόλυτα φυσικά, τα καλύτερα τρόφιμα που μπορεί να προσφέρει η μητέρα φύση στον άνθρωπο. Χρησιμοποιώντας αυστηρές διαδικασίες και πρακτικές για τη βιολογική γεωργία, φιλοδοξούμε να δώσουμε την ευκαιρία σε διαφορετικές ομάδες ανθρώπων να μοιραστούν μαζί μας την πλήρη φυσική εμπειρία, αναβιώνοντας μια έρημη αγροτική περιοχή μοναδικής ομορφιάς.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης