Επιχειρείν

Η Alpha Marketing συμμετέχει στη διεθνή Έκθεση Τουρισμού Philoxenia και «Ενώνει τα Σημεία»

Connecting dots”, «ενώνοντας τα σημεία» είναι φέτος το motto της Alpha Marketing, η οποία για ακόμη μια χρονιά, δηλώνει «παρούσα» στη 37η Διεθνή Έκθεση Τουρισμού, Philoxenia Helexpo 2022, που θα πραγματοποιηθεί στη Θεσσαλονίκη από την Παρασκευή 18 Νοεμβρίου έως την Κυριακή 20 Νοεμβρίου.

 

 

«Ενώνοντας τα σημεία» με διττή έννοια, μεταφορικά συνθέτοντας όλα αυτά τα χαρακτηριστικά που συμβάλουν στη δημιουργία της τουριστικής εμπειρίας, αλλά και κυριολεκτικά ενώνοντας τα σημεία αναχώρησης και προορισμού, τόσο επικοινωνιακά με την παροχή όλων των απαραίτητων πληροφοριών, όσο και ταξιδιωτικά παρέχοντας λύσεις για τη μετακίνηση, διαμονή και τις λοιπές τουριστικές υπηρεσίες.

Ο τουρισμός αλλάζει, ο ψηφιακός μετασχηματισμός σε όλους τους τομείς και τις υπηρεσίες, και η ανάγκη για βιώσιμες λύσεις, δημιουργούν νέα δεδομένα, τόσο για τους φορείς όσο και για τις επιχειρήσεις του κλάδου. Το ξεπερασμένο μοντέλο του αποκλειστικά μαζικού τουρισμού, η άκαμπτη στρατηγική των φορέων διαχείρισης προορισμών, και η εσωστρέφεια σε επίπεδο αποφάσεων των επιχειρήσεων, δίνει τη θέση του στις ειδικές και εναλλακτικές μορφές τουρισμού, στην εξατομικευμένη τουριστική εμπειρία, στις «πράσινες» επιλογές, στην εξωστρέφεια μέσω διαδικτύου και στις ευέλικτες στρατηγικές των τουριστικών προορισμών.

Οι συγκεκριμένες εξελίξεις, επιβάλλουν περισσότερο από ποτέ, ορθολογιστικό management, ευέλικτο marketing και δημιουργική παλέτα επιλογών στην προβολή, on & offline, κάθε τουριστικής επιχείρησης ανεξαρτήτως μεγέθους.

Η Alpha Marketing, μέσα και από την υπηρεσία της  «Marketing Services Online», δίνει τη δυνατότητα στις τουριστικές επιχειρήσεις, να αναπτύξουν έναν δημιουργικό διάλογο με τα στελέχη της, με στόχο τον σχεδιασμό μια στρατηγικής marketing και προβολής, οι οποίες θα ανταποκρίνονται στις προκλήσεις της εποχής!

Ακόμη και πολύ μικρές τουριστικές επιχειρήσεις, οι οποίες δεν έχουν την πολυτέλεια να συντηρούν οργανωμένα τμήματα marketing και πωλήσεων, μπορούν να επωφεληθούν από τις υπηρεσίες της Alpha Marketing, υιοθετώντας ουσιαστικά ένα «inhouse» τμήμα.

Σε όλη τη διάρκεια της Έκθεσης από την Παρασκευή 18 έως και την Κυριακή 20 Νοεμβρίου, τα στελέχη της Alpha Marketing θα βρίσκονται στο Περίπτερο 13, στο Stand A29 με σκοπό την ανάπτυξη ενός γόνιμου διαλόγου με κάθε φορέα ή επιχείρηση, για την παροχή δημιουργικών προτάσεων και συμβουλών, οι οποίες θα είναι προσαρμοσμένες στις ανάγκες και τις απαιτήσεις τους.

Ετικέτες

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης