Επιχειρείν

ΚΕΝΑΚΑΠ: Επιπλέον πόροι και Νέα πρόσκληση δημοσίων έργων

Η Πρόεδρος, το ΔΣ και η ομάδα έργου της ΟΤΔ “Αναπτυξιακή Τρικάλων – ΚΕΝΑΚΑΠ Α.Ε.” βρίσκονται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουν την εξασφάλιση επιπλέον πόρων με την έγκριση της επιπλέον υπερδέσμευσης για νέα πρόσκληση δημοσίων έργων στο Τοπικό Πρόγραμμα CLLD LEADER στην ΠΕ Τρικάλων κατόπιν του σχετικού αιτήματός μας,   συντονισμένων ενεργειών και συνεργασίας μεταξύ της “ΚΕΝΑΚΑΠ Α.Ε.” και του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.

 

 

Ο Γενικός Γραμματέας Ενωσιακών Πόρων και Υποδομών, κ. Δημήτρης Παπαγιαννίδης, ενέκρινε την πρόσθετη υπερδέσμευση επιπλέον ποσού ύψους 1.000.000€ για τη διενέργεια νέας πρόσκλησης δημοσίων έργων του τοπικού προγράμματος CLLD/LEADER της ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ με την οποία επιτρέπεται η ένταξη πράξεων ύψους δημόσιας δαπάνης 1.000.000€.

 

Η ομάδα της “ΚΕΝΑΚΑΠ Α.Ε.”, θα προχωρήσει άμεσα στην προετοιμασία της 2ης πρόσκλησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος του Τοπικού Προγράμματος CLLD/LEADER του ΠΑΑ 2014-2020 για παρεμβάσεις δημοσίου χαρακτήρα, την οποία θα ανακοινώσει άμεσα με την ολοκλήρωση των απαιτούμενων διαδικασιών.

 

Υπενθυμίζεται ότι μέχρι στιγμής στο Τοπικό Πρόγραμμα στην ΠΕ Τρικάλων είναι ενταγμένες  21 Πράξεις δημοσίου χαρακτήρα συνολικού προϋπολογισμού 2,3 εκατομμυρίων ευρώ (ΔΔ 2,29 εκ. ευρώ) και 66 Πράξεις ιδιωτικού χαρακτήρα συνολικού προϋπολογισμού 16,5 εκατομμυρίων ευρώ (ΔΔ 8,83 εκ. ευρώ).    

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης