Επιχειρείν

Λαχταριστό γουρουνόπουλο “Χοιροφάρμ Μαράβα” για τα Χριστούγεννα

Ελέγχοντας την παραγωγή σε όλα τα στάδιά της (από την εκτροφή μέχρι να φτάσει στο πιάτο μας) η σύγχρονη μονάδα ΧΟΙΡΟΦΑΡΜ παράγει το πιο νόστιμο, ντόπιο χοιρινό, της περιοχής μας.

Έχοντας προχωρήσει σε σημαντικές επενδύσεις εκσυγχρονισμού όλων των  μονάδων της καταφέρνει και μας προσφέρει εξαιρετικά κρέατα και κρεατοσκευάσματα. Το μεγάλου ατού της επιχείρησης «Μαράβα-Κούτσικου» είναι το γεγονός ότι ελέγχει την παραγωγή σε όλα τα στάδιά της, από την γέννηση και εκτροφή των χοίρων, μέχρι τη σφαγή (στα υπερσύγχρονα σφαγεία της Πύλης, τα οποία έχουν περάσει στον έλεγχό της) και την τυποποίησή τους. Μεγαλωμένα μα αγνές τροφές, στις πλαγιές του Κόζιακα τα χοιρινά Μαράβα διατηρούν την εξαιρετική ποιότητά τους και αποκτούν μια μοναδική γεύση.

Έτσι το χοιρινό γίνεται πραγματικά απολαυστικό. Είναι το ντόπιο χοιρινό Μαράβα.

Ειδικά για τις μέρες που έρχονται μπορείτε να προμηθευτείτε το πεντανόστιμο γουρουνόπουλο και να διαλέξετε μέσα από μια μεγάλη ποικιλία κρεατοσκευασμάτων ( μπούτι, σπάλα, πανσέτα, μπριζόλες, τηγανιά, σουβλάκια, κεμπάπ, λουκάνικο χωριάτικο και το νέο προϊόν το καυτερό λουκάνικο).  

Το «ντόπιο χοιρινό Μαράβα-Κούτσικου» το βρίσκουμε στις εγκαταστάσεις της επιχείρησης, στην Φήκη Τρικάλων. Πώληση χονδρική, για κρεοπωλεία και επαγγελματίες και λιανική για τους καταναλωτές.

Τηλ επικοινωνίας 2431051200  – 6974068364.

choirofarm.gr

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης