Επιχειρείν

«Μαζί για όσα αγαπάς! Μαζί για τα παιδιά!» από τα My market!

Φέτος το Πάσχα, τα My market στέκονται στο πλευρό των παιδιών και στηρίζουν το «Μαζί για το Παιδί», καλύπτοντας τα γεύματα 150 παιδιών για ένα μήνα!

 

 

Τα My market μέσα από το πρόγραμμα εταιρικής υπευθυνότητας «συν-πράττω» που υλοποιούν για 16η συνεχή χρονιά, επιστρέφουν αξία στην τοπική κοινωνία και στέκονται δίπλα στον συνάνθρωπο, στο παιδί και στην οικογένεια, διαχρονικά.

Φέτος το Πάσχα στηρίζουν ενεργά τη δράση «Μαζί τους το Πάσχα» που υλοποιείται από το «Μαζί για το Παιδί» και προσφέρει γεύματα σε παιδιά που φιλοξενούνται σε δομές παιδικής προστασίας σε όλη την Ελλάδα. Πιο συγκεκριμένα, από τη προσφορά των My market θα καλυφθούν για ένα ολόκληρο μήνα τα γεύματα 150 παιδιών!

Η Εταιρική Υπευθυνότητα αποτελεί σταθερά αναπόσπαστο κομμάτι των δράσεων στα My market. Μέσω του προγράμματος «συν-πράττω», υλοποιείται ένα πλάνο ενεργειών και πρωτοβουλιών που τηρείται με συνέπεια και ευαισθησία όλα αυτά τα χρόνια. Σε συνεργασία με αξιόλογους φορείς και οργανισμούς, οι οποίοι παρουσιάζουν σημαντικό έργο στις τοπικές κοινωνίες, τα My market, στηρίζουν έμπρακτα, παιδιά, οικογένειες και ευπαθείς κοινωνικά ομάδες, με σκοπό τη βελτίωση της ποιότητας ζωής τους.

Καλό Πάσχα, με υγεία!

Σχετικά με τα My market:

 

Τα My market είναι μία αμιγώς ελληνική αλυσίδα super market με 249 σημεία πώλησης σε όλη την Ελλάδα. Ιδρύθηκε το 1976. Το 2021 εισήλθαν στον επιχειρηματικό χώρο των καταστημάτων της γειτονιάς, μέσω του μοντέλου franchising και την ονομασία: My market Local. Από την πρώτη μέρα λειτουργίας της, η εταιρεία δραστηριοποιείται με συνέπεια και αξιοπιστία στην ελληνική αγορά. Τα My market συνεργάζονται στη συντριπτική τους πλειοψηφία με Έλληνες παραγωγούς και προμηθευτές. Βασικό σημείο αναφοράς όλα αυτά τα χρόνια ήταν και εξακολουθεί να είναι ο σεβασμός στον πελάτη, η αδιαπραγμάτευτη ποιότητα των προϊόντων και των προσφερόμενων υπηρεσιών της, το ασφαλές εργασιακό περιβάλλον, η Βιώσιμη Ανάπτυξη και η προσφορά στο κοινωνικό σύνολο με πολλαπλούς και πολυδιάστατους τρόπους.

 

Λίγα λόγια για το «Μαζί για το Παιδί»:

 

Το «Μαζί για το Παιδί» και τα σωματεία-μέλη του εργάζονται εδώ και 27 χρόνια για την προστασία χιλιάδων παιδιών στη χώρα μας. Προσφέρει ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών με στόχο κάθε παιδί σε κάθε γωνιά της Ελλάδας να έχει πρόσβαση σε αξιοπρεπείς συνθήκες διαβίωσης και σε ίσες ευκαιρίες. Το έργο του «Μαζί για το Παιδί» επικεντρώνεται στην καταπολέμηση της φτώχειας, στην υγεία και την ψυχική υγεία, στην εκπαίδευση, στην στήριξη των σωματείων-μελών που απαρτίζουν την Ένωση «Μαζί για το Παιδί», καθώς και την υποστήριξη πληθυσμών που έχουν πληγεί από φυσικές καταστροφές. Είναι μια Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία (ΑΜΚΕ), που στηρίζεται σε πόρους από χορηγίες εταιρειών, δωρεές ιδιωτών, έσοδα από προγράμματα εταιρικής κοινωνικής ευθύνης και από τη διοργάνωση πολιτιστικών, αθλητικών και άλλων εκδηλώσεων στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Περισσότερα www.mazigiatopaidi.gr

Ετικέτες

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης