Επιχειρείν

Με υπογραφή LOFT, εμβληματικό restaurant στη Γερμανία (φώτο)

Νέες συνεργασίες και εντυπωσιακά καταστήματα που χαράζουν νέους δρόμους στο χώρο της εστίασης και στην Ευρώπη, από την Τρικαλινή εταιρεία των αδελφών Παπαευσταθιού.

Όπως καταγράφει το trikalavoice.gr μόλις ολοκλήρωσε και παρέδωσε σε πλήρη λειτουργία το restaurant-bar του μετρ της Ελληνικής γαστρονομίας Βασίλη Φίλιου και των συνεργατών του στο Bretten Stuttgart της Γερμανίας.

Ο Βασίλης Φίλιος είναι ένας από τους πλέον πετυχημένους Έλληνες επιχειρηματίες του εξωτερικού, καθώς διατηρεί καταστήματα αναλόγου επιπέδου σε όλη την επικράτεια της Γερμανίας.

Οι φωτογραφίες καταδεικνύουν το εντυπωσιακό του σχεδιασμού και την άριστη ποιότητα των υλικών που χρησιμοποιήθηκε ακόμη μια φορά σε έργο της LOFT.

Η διείσδυση της Τρικαλινής εταιρείας στο εξωτερικό, ειδικά τα τελευταία χρόνια, είναι ολοένα και μεγαλύτερη και οι συνεργασίες της όλο και περισσότερες. Τα έργα της εισαγάγουν ένα νέο επίπεδο αισθητικής, δημιουργώντας χώρους που κάνουν τους ανθρώπους να χαλαρώνουν και να απολαμβάνουν το φαγητό και το ποτό τους.
Η LOFT  σχεδιάζει σταθερά τον εσωτερικό και τον εξωτερικό χώρο σύμφωνα με τις ανάγκες μας, αναλύοντας πάντα τις βαθύτερες προσδοκίες μας.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης