Επιχειρείν

Νέα εποχή για τη L.A. Farm. Οι στόχοι που τέθηκαν κατά την εκδήλωση κοπής της πίτας (εικόνες)

Η L.A. Farm , η οποία ξεκίνησε ως μια μικρή οικογενειακή επιχείρηση το 1960 από τον αείμνηστο Αθανάσιο Πλεξίδα, σήμερα έχει εξελιχθεί σε μια ταχέως αναπτυσσόμενη γαλακτοβιομηχανία με έδρα τα Τρίκαλα. Παράγει τυροκομικά προϊόντα εξαιρετικής ποιότητας, με βάση αποκλειστικά τις καλύτερες και αγνότερες πρώτες ύλες και έχει πετύχει την είσοδό της σε αγορές όλου του κόσμου, διεκδικώντας ολοένα μεγαλύτερα μερίδια σε Ευρώπη και Αμερική.

 

 

Το βράδυ του Σαββάτου, έπειτα από 3 δύσκολα χρόνια λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, επαναλήφθηκε η μεγάλη, ετήσια, εκδήλωσή της με αφορμή την κοπή της βασιλόπιτας της εταιρείας, παρουσία των αρχών του τόπου, εργαζομένων και συνεργαζόμενων παραγωγών, οι οποίοι μάλιστα βραβεύτηκαν, και φίλων της οικογένειας Πλεξίδα, οι οποίοι σταθερά βρίσκονται δίπλα της επί δεκαετίες.

Όπως κατέγραψε το trikalavoice.gr σε αυτούς αναφέρθηκε ειδικά ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της L.A. Farm Βαγγέλης Πλεξίδας, ο οποίος δέχθηκε νωρίτερα της ευχαριστίες και του Μητροπολίτη Τρίκκης Χρυσοστόμου για το σιωπηλό, αλλά μεγάλο φιλανθρωπικό έργο που ποιεί.

“Η LA FARM και εγώ προσωπικά σας ευχαριστούμε για την παρουσία σας εδώ και για τη στήριξή σας στην εταιρεία μας” είπε ο Βαγγέλης Πλεξίδας “και μετά από 2 δύσκολα χρόνια για όλη την ανθρωπότητα αλλά και για την επιχείρηση, είμαστε πάλι εδώ νικητές. Κλείνοντας θα σας δώσω μία υπόσχεση. Η LA FARM θα είναι πάντα κοντά σας και στα δύσκολα και στα εύκολα και μαζί θα δούμε καλύτερες μέρες γιατί εμείς όλοι είμαστε οι καλύτεροι και είμαστε κοντά της. Όπως είπε και ο Νίτσε, ότι δε σε σκοτώνει σε κάνει πιο δυνατό”.

Οι κόρες του ιδίου, Ελένη και Νάνσυ Πλεξίδα οι οποίες παίρνουν τη σκυτάλη και αναλαμβάνουν να οδηγήσουν την εταιρεία στη νέα εποχή εξέφρασαν επίσης ευχαριστίες προς όλους, με την Ελένη Πλεξίδα, αντιπρόεδρο της L.A. Farm να αναφέρεται στα εντυπωσιακά οικονομικά μεγέθη που επιτεύχθηκαν την τελευταία διετία: ” Το 2021 ο κύκλος εργασιών της εταιρείας ανήλθε σε 70.000.000€ ενώ το 2022 σημειώθηκε επιπλέον αύξηση 25% κλείνοντας τη χρήση στα 90.000.000€ καθιστώντας την LA FARM τη μεγαλύτερη τυροκομική οικογενειακή επιχείρηση στην Ελλάδα κατακτώντας την πρώτη θέση σε παραγωγή και εξαγωγές φέτας ΠΟΠ. Διανύοντας τις πρώτες ημέρες του 2023 συνεχίζουμε σε ακόμα μεγαλύτερη τροχιά ανάπτυξης με τα πρώτα νούμερα να δείχνουν αύξηση 25% του κύκλου εργασιών καθιστώντας βέβαιο ότι θα ξεπεράσουμε το φράγμα των 100.000.000€ κατά πολύ”.

Η ίδια αναφέρθηκε στις σημαντικές επενδύσεις που έχουν γίνει σημειώνοντας ότι “τα τελευταία 5 χρόνια οι επενδύσεις ξεπέρασαν τα 15.000.000€ με το 85% αυτών να υλοποιούνται με ιδία κεφάλαια. Ταυτόχρονα όμως επενδύουμε και στον παράγοντα άνθρωπο. Αυξάνουμε τις θέσεις εργασίας και επικεντρώνουμε στην εξέλιξη των συνεργατών μας ενώ παράλληλα υλοποιούμε πλήθος κοινωνικών δράσεων. Αν μη τι άλλο όλα αυτά δεν θα ήταν εφικτά χωρίς τους ανθρώπους μας και όταν λέω ανθρώπους μας εννοώ το προσωπικό της εταιρείας, τους συνεργαζόμενους προμηθευτές και τους εξωτερικούς συνεργάτες αυτής. Ιδιαίτερη αναφορά όμως και πολλές ευχαριστίες θα ήθελα να κάνω στους κτηνοτρόφους μας, στους ανθρώπους που με μεγάλους κόπους προσωπικούς και οικογενειακούς κρατούν ζωντανή την κτηνοτροφία, αυτή την παραδοσιακή ραχοκοκαλιά της ελληνικής αγροτικής οικονομίας. Όλοι μας πρέπει να προστατέψουμε και να διασφαλίσουμε τον Έλληνα κτηνοτρόφο, την ελληνική παραγωγή και αυτό το οφείλουμε και οι Αρχές αλλά και εμείς οι μεταποιητές. Μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου θα ήθελα να σας ευχαριστήσω όλους δημόσια γιατί μαζί ξεπεράσαμε οποιοδήποτε πρόβλημα προέκυψε τα τελευταία χρόνια και μαζί θα συνεχίσουμε ακόμα πιο δυναμικά τα επόμενα. Να είστε βέβαιοι πως τίποτα δεν μπορεί να επηρεάσει τη λειτουργία της LA FARM και αυτό σας το εγγυάται πρώτος ο πατέρας μου και μετά η αδερφή μου και εγώ. Σας εύχομαι ολόψυχα καλή χρονιά με υγεία πάνω από όλα για εσάς και τις οικογένειές σας”!

Ετικέτες

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης