Επιχειρείν Ροή

Νέα εποχή για τους Τρικαλινούς αγρότες με η VAMAL (φώτο)

Μια ακόμη ενημερωτική συνάντηση της κορυφαίας εταιρείας υποστήριξης των αγροτών στην περιοχή μας.

Συγκεκριμένα και όπως κατέγραψε το trikalavoice.gr  η VAMAL διοργάνωσε ημερίδα ενημέρωσης των αγροτών της περιοχής της Μεγάρχης, με φιλοξενούμενη μια εκ των κορυφαίων εταιρειών «Κ. & Ν. Ευθυμιάδης», με χρόνια παρουσία στο χώρο και που εξειδίκευση στα περίφημα καλαμπόκια DEKALB.

Η συμμετοχή των αγροτών ήταν μαζική (υπολογίζονται πλέον των 200 ατόμων) και άκουσαν με προσοχή τους επιστήμονες  της  «Κ. & Ν. Ευθυμιάδη» να τους αναλύουν τα νέα δεδομένα στις καλλιέργειες και στην παραγωγή ποιοτικών προϊόντων τα οποία μπορούν να κατακτήσουν την αγορά. Παράλληλα οι αγρότες ενημερώθηκαν για νέα προϊόντα και νέες τεχνολογίες που ετοιμάζονται να εφαρμοστούν άμεσα.

Η VAMAL, η μεγαλύτερη εταιρεία του κλάδου στην περιοχή μας, σταθερά δίπλα στον αγρότη, από το αρχικό στάδιο της παραγωγής, τη σπορά και τη λίπανση, μέχρι την παράδοση του τελικού προϊόντος, προτίθεται να διοργανώσει ανάλογες ενημερωτικές δράσεις σε όλο το Νομό το επόμενο διάστημα.  Η VAMAL παραμένει σταθερά προσηλωμένη στην υποστήριξη της προσπάθειας των αγροτών για παραγωγή ποιοτικών προϊόντων με υψηλά κέρδη.

VAMAL: ΠΑΝΤΑ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΝ ΑΓΡΟΤΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΟ.

3Ο ΧΛΜ ΤΡΙΚΑΛΩΝ – ΑΓΙΩΝ ΑΠΟΣΤΟΛΩΝ, ΠΥΡΓΟΣ.

Κεντρικά γραφεία, ΤΗΛ:24310 76398

Υπεύθυνος:

Ηλίας Μάμαλης

Επιστημονικός Υπεύθυνος:

Βασίλης Κρανιάς.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης