Επιχειρείν

Νέα εποχή για το Real Estate στην Καλαμπάκα. Ανοίγει γραφείο η εταιρεία “Γ. Ηλιάδης και Συνεργάτες”

Από Δευτέρα 31/01/2022 η «ΗΛΙΑΔΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ» ανοίγει το 3ο της γραφείο μετά τα Τρίκαλα (Ζάππα 2) και την Αθηνα (Μεναιχμου 10-Νέος Κόσμος), στην Καλαμπάκα (Τρικαλων 29).

 

Το γραφείο θα παρέχει:

✅️ΑΓΟΡΕΣ-ΠΩΛΗΣΕΙΣ-ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ-ΑΝΤΙΠΑΡΟΧΕΣ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ✅️ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ- ΥΓΕΙΑΣ-ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ✅️ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ-ΕΠΙΠΛΩΣΕΙΣ ΑΚΙΝΗΤΟΥ ✅️ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ✅️ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΒΡΑΧΥΠΡΟΘΕΣΜΗΣ ΜΙΣΘΩΣΗΣ(ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΠΑΡΟΧΗ ΠΕΤΣΕΤΩΝ-ΚΛΙΝΟΣΚΕΠΑΣΜΑΤΩΝ,ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗ ΑΚΙΝΗΤΟΥ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΦΟΡΜΕΣ,ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΜΟΛΟΓΗΣΗ,ΦΥΛΑΞΗ ΑΠΟΣΚΕΥΩΝ,ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ,ΞΕΝΑΓΗΣΕΙΣ,ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΚΔΡΟΜΕΣ,ΟΔΗΓΟ ΠΟΛΗΣ,ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ,ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΠΡΩΙΝΟΥ). ✅️ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ ΗΛ.ΡΕΥΜΑΤΟΣ-ΦΥΣΙΚΟΥ ΑΕΡΙΟΥ ✅️ΠΛΗΡΩΜΗ-ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ ✅️ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΕ ΟΤΙΠΗΠΟΤΕ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΝΟΜΙΚΑ-ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΑ-ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΚΑ ΤΟΥ ΑΚΙΝΗΤΟΥ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ.ΕΠΙΣΗΣ ΠΛΗΡΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΓΙΑ ΕΚΔΟΣΗ ΒΙΖΑΣ. ✅️ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΗ ΓΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΤΟΥ ΑΚΙΝΗΤΟΥ

Μεγάλο όπλο για τους κατοίκους της Καλαμπάκας θα είναι η διαχείριση βραχυπρόθεσμης μίσθωσης με την μεγαλύτερη ελληνική πλατφόρμα διαχείρισης για να εξασφαλίσετε την μεγαλύτερη απόδοση των ΑΚΙΝΗΤΩΝ σας. Το γραφείο αναλαμβάνει και την καθαριότητα των ΑΚΙΝΗΤΩΝ.

Η πόλη της Καλαμπάκας με τον αυξανόμενο αριθμό τουριστών κάθε χρόνο κάνει τον Γ. Ηλιάδη και τους συνεργάτες του να θέλουν να εξυπηρετήσουν το επενδυτικό κοινό που θέλει τα χρήματα του να επενδυθούν σε ΑΚΙΝΗΤΑ που έχουν μεγαλύτερη απόδοση σε σχέση με άλλες περιοχές. “Με τον καιρο θα αναλυσουμε πως μια επένδυση στην πόλη της Καλαμπακας του Δήμου Μετεώρων (βάση στοιχείων βραχυπρόθεσμων μισθώσεων αλλά και ξενοδοχειακών μονάδων) ειναι η πιο συμφέρουσα αυτήν την εποχή” λέει ο ίδιος ο επιχειρηματίας.

1️⃣Ζάππα 2-Τρίκαλα-2431023717

2️⃣Μεναίχμου 10-Αθήνα-2103009153

3️⃣Τρικαλων 29-Καλαμπάκα-2432401044 ☎️6936967600-6944090455

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης