Επιχειρείν

Νέο άνοιγμα Qatar-οικογένειας Λιάγκα

Μετά την έντονη και δραστήρια παρουσία του, επί μία διετία και πλέον, στον κλάδο ασφάλισης αυτοκινήτου στη χώρα μας, ο κορυφαίος ασφαλιστικός όμιλος της Μέσης Ανατολής Qatar Insurance Company (QIC Group) μπαίνει δυναμικά και στον κλάδο ασφάλισης πλοίων και σκαφών αναψυχής.

Με όχημα την Q Brokers Hellas, της Τρικαλινής οικογένειας Λιάγκα (πρόεδρος ο Αλέξης και διευθύνων σύμβουλος ο Νάσος)  αποκλειστικό εκπρόσωπο της Qatar Europe Limited(QEL) στην Ελλάδα, δηλαδή της θυγατρικής εταιρείας του QIC Group, οι Καταριανοί επεκτείνουν τις δραστηριότητές τους στην ελληνική αγορά και στον κλάδο των ναυτασφαλίσεων.

Αρχής γενομένης μάλιστα από τον Μάιο του 2017 η QBrokers Hellas θα παρέχει, όπως πάντα σε ανταγωνιστικό πλαίσιο προσφορών και με την εγγύηση και την υποστήριξη του QIC Group, ασφαλιστικές υπηρεσίες του υψηλότερου επιπέδου για πλοία και σκάφη αναψυχής.

Τα ασφαλιστικά προϊόντα της θα καλύπτουν τόσο τον επαγγελματία, όσο και τον ιδιώτη με ιδιαίτερα ελκυστικούς όρους, προσαρμοσμένα πάντα στις ιδιαιτερότητες και τις ανάγκες της κάθε περίπτωσης και, το κυριότερο, με την εγγύηση ενός παγκόσμιου ασφαλιστικού κολοσσού που διατηρεί την πιο ισχυρή αξιολόγηση από τους διεθνείς οίκους.

Όπως είναι γνωστό, ο Qatar Insurance Company Group διατηρεί ένα από τα υψηλότερα ratings με πιστοληπτική διαβάθμιση “A-Strong” από την Standard & Poor’s και “A-Excellent” από την ΑΜ Best, τον οίκο αξιολόγησης, ο οποίος ασχολείται αποκλειστικά με τις επιχειρήσεις του ασφαλιστικού κλάδου.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης