Επιχειρείν

Νέο βραβείο ποιότητας και γεύσης για τα ζαχαροπλαστεία “Μέλισσα”

Ακόμη μια διάκριση καταγράφουν τα ζαχαροπλαστεία “Μέλισσα”, τα οποία εδώ και 40 χρόνια μας προσφέρουν τις πιο… γλυκές στιγμές μας στα Τρίκαλα.

 

Όπως καταγράφει το trikalavoice.gr έλαβαν το κορυφαίο βραβείο για τις υπηρεσίες και τη δημοφιλία γεύσεων που προσφέρουν στους καταναλωτές, στα foodawards 2023. Πρόκειται για αναγνώριση των προσπαθειών της οικογένειας Χαρχαντή η οποία βαδίζει σταθερά όλα αυτά τα χρόνια και επενδύει συνεχώς, φτάνοντας να διατηρεί σήμερα υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις-εργαστήρια στη Σωτήρα και πέντε (5) καταστήματα σε Τρίκαλα, Λάρισα και Καρδίτσα.

Τα ζαχαροπλαστεία Μέλισσα δημιουργήθηκαν με αγάπη, σεβασμό στην ελληνική παράδοση και μεράκι ώστε να κάνουν πιο γλυκιά την καθημερινότητα σας και να συνοδεύουν με την γλύκα τους τις πιο σημαντικές στιγμές της ζωής σας!  Σε μια παραγωγική μονάδα υπερσύγχρονων προδιαγραφών, στην Σωτήρα Τρικάλων, εδώ και σχεδόν 40 χρόνια, επιμένουν στην εναρμόνιση παραδοσιακών συνταγών με σύγχρονες μεθόδους παρασκευής, με τις πιο αγνές πρώτες ύλες, χωρίς συντηρητικά και υποκατάστατα. Η ποιότητα των προϊόντων μας, τα οποία παράγονται στο υπερσύγχρονο εργαστήριο μας, αποτελεί πρωταρχικό μας μέλημα, γι’ αυτό και οι εγκαταστάσεις παραγωγής μας είναι πιστοποιημένες με συστήματα Διαχείρισης Ποιότητας & Ασφάλειας ISO και HACCP. Αγνά, φρέσκα, ποιοτικά υλικά συνδυάζονται με τη μαεστρία του δημιουργού και παραδίδονται καθημερινά στο κάθε υποκατάστημα, έτοιμα να τα δοκιμάσετε!

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης