Επιχειρείν

Νέο επιχειρηματικό deal για την οικογένεια Λιάγκα

Την κραταιά της θέση στο χώρο των ασφαλειών και της παροχής υπηρεσιών έρχεται να επιβεβαιώσει η οικογένεια Λιάγκα με νέο επιχειρηματικό deal που πέτυχε. Ο όμιλος που διοικεί η Τρικαλινή οικογένεια μετεξελίσσεται σε NOS Insurance Services διεκδικώντας ακόμη εντονότερη παρουσία και μεγαλύτερα μερίδια στην αγορά, που ήδη από χρόνια πρωταγωνιστεί.

 

Το trikalavoice.gr συνάντησε τους αδελφούς Λιάγκα, Νάσο και Αλέξη, στην έδρα της εταιρείας -όπου απασχολούνται δεκάδες συνεργάτες και εργαζόμενοι- στη Λεωφόρο Συγγρού στην Αθήνα, και μας έδωσαν το στίγμα τους για τη NOS Insurance Services. 

“Πρόκειται για μια εταιρεία που έρχεται να καλύψει τις ανάγκες παλαιών και νέων συνεργατών, εγγυημένα, χάρις στο υψηλό επίπεδο γνώσεων και εμπειρίας που έχουμε αποκτήσει μέσα από την πολυετή παρουσία μας στο χώρο” λένε.

Η ποιότητα των προϊόντων, η επένδυση στην παροχή καινοτόμων υπηρεσιών, το ήθος και η ακεραιότητα που διακρίνει την οικογένεια Λιάγκα στις συνεργασίες της, αποτελούν τα κύρια χαρακτηριστικά για τα οποία η NOS κερδίζει την εμπιστοσύνη πελατών και επαγγελματιών με θέληση, διάθεση και όραμα για συνεχή ανάπτυξη.

“Με ΑΞΙΕΣ και σεβασμό στο συνεργάτη, τον πελάτη και τον εργαζόμενο δημιουργούμε επαγγελματικές σχέσεις με ανθρώπινο πρόσωπο” καταλήγουν οι Νάσος και Αλέξης Λιάγκας.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης