Επιχειρείν

Νέο κατάστημα Discount Markt στα Τρίκαλα!

trikalavoice.gr

Η μεγαλύτερη ελληνική αλυσίδα εκπτωτικών σούπερ μάρκετ Discount Markt εγκαινίασε το πρώτο της κατάστημα στα Τρικάλα, στην 28ης Οκτωβρίου 87 (υπαίθρια αγορά), φτάνοντας τα 7 καταστήματα στη Θεσσαλία και τα 77 συνολικά σε όλη την Ελλάδα.

 

Μοντέρνοι, σύγχρονοι χώροι πώλησης και μια μοναδική αγοραστική εμπειρία περιμένουν σε κάθε επίσκεψη τους καταναλωτές! Τα ολοκαίνουρια αναβαθμισμένα τμήματα φρέσκων προϊόντων, σχεδιασμένα για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών, κάνουν οπωσδήποτε το νέο Discount Markt να ξεχωρίζει. Τώρα κάθε ώρα της ημέρας γίνεται ακόμη πιο απολαυστική με φρεσκοψημένα αρτοσκευάσματα και υπέροχες πίτες που ψήνονται συνεχώς στον φούρνο μας, αλλά και με πεντανόστιμα έτοιμα γεύματα!

Τα Discount Markt, μια αμιγώς ελληνική εταιρεία με έδρα τη Θεσσαλονίκη, δραστηριοποιούνται στην αγορά της Βόρειας και Κεντρικής Ελλάδας και αναπτύσσονται συνεχώς, ενώ όσοι τα εμπιστεύονται απολαμβάνουν μια μεγάλη ποικιλία ελληνικών προϊόντων εξαιρετικής ποιότητας, ιδιωτικής ετικέτας αλλά και επώνυμων σε πολύ χαμηλές τιμές. Επίσης, με σημαντικές συνεργασίες με επιλεγμένους Έλληνες παραγωγούς και προμηθευτές στηρίζουν έμπρακτα την τοπική κοινωνία και οικονομία.

Ετικέτες

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης