Επιχειρείν

Νέο κατάστημα iRepair στα Τρίκαλα. Επισκευές και τεχνολογία… σε ένα!!!

Νέο κατάστημα iRepair άνοιξε τις πόρτες του στην κεντρική πλατεία των Τρικάλων για να γίνει ο Νο1 προορισμός της πόλης για γρήγορες και εγγυημένες επισκευές κινητών, υπολογιστών και tablet.

 

Η iRepair είναι η πρωτοπόρος εταιρία στις επισκευές ηλεκτρονικών συσκευών στην Ελλάδα και διαθέτει το μεγαλύτερο δίκτυο καταστημάτων με 44 καταστήματα σε Ελλάδα, Κύπρο και Τουρκία, περισσότερους από 200 τεχνικούς και πάνω από 500.000 επισκευές στο ενεργητικό της.

Τώρα ένα κατάστημα iRepair βρίσκεται και στην πόλη των Τρικάλων για να εξυπηρετήσει άμεσα κάθε ανάγκη στην επισκευή ηλεκτρονικών συσκευών. Ο νέος υπερσύγχρονος χώρος εξυπηρέτησης άνοιξε τις πόρτες του, με έμπειρους τεχνικούς που αναλαμβάνουν κάθε είδους επισκευή, ακόμα και τις πιο περίπλοκες βλάβες σε επίπεδο μητρικής πλακέτας. Στον ειδικά διαμορφωμένο ανοιχτό χώρο επισκευής, οι πελάτες μπορούν να βλέπουν τη συσκευή τους όσο επισκευάζεται και να νιώθουν απόλυτη ασφάλεια για τα προσωπικά τους δεδομένα.

Οι γρήγορες επισκευές, οι εξειδικευμένοι τεχνικοί, η άριστη ποιότητα ανταλλακτικών, η πλήρης διαδικασία ελέγχου και η παροχή εγγύησης σε κάθε επισκευή εξασφαλίζουν την υψηλή ποιότητα επισκευής που φέρνει η υπογραφή της iRepair

 

Στο κατάστημα μπορεί κανείς να βρει ακόμη  μια εντυπωσιακή ποικιλία από  θήκες για το κινητό και το tablet, φορτιστές, USB, και κάθε λογής gadgets & αξεσουάρ που συνοδεύουν ιδανικά τη χρήση της κάθε συσκευής. Ακόμη μπορεί να βρει προς πώληση καινούργια κινητά τελευταίας τεχνολογίας αλλά και μεταχειρισμένα κινητά σε άριστη κατάσταση και ανταγωνιστική τιμή.

Επισκευή; Νέο κινητό; Αξεσουάρ; Όποια και αν είναι η ανάγκη σου, ένας είναι ο προορισμός που τα συγκεντρώνει όλα.

 

Το νέο κατάστημα iRepair βρίσκεται στην οδό 28ης Οκτωβρίου 17, πάνω στην κεντρική πλατεία Τρικάλων.

 

Ωράριο λειτουργίας:
Δευτέρα – Τετάρτη – Παρασκευή:09:00-14:00 & 17:30-21:00
Τρίτη – Πέμπτη – Σάββατο:09:00-15:00

Τηλ. επικοινωνίας: 2431031177

Για περισσότερες πληροφορίες: http://irepair.gr

 

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης