Επιχειρείν

Νέο ΚΔΑΠ στο κέντρο των Τρικάλων. “ΟΙ ΑΠΙΘΑΝΟΙ” (εικόνες)

“Οι απίθανοι” είναι το νέο και σύγχρονο ΚΔΑΠ στην καρδιά της πόλης των Τρικάλων και έρχεται να προσφέρει πραγματικά δημιουργικές προτάσεις απασχόλησης για τα παιδιά.

 

Το νέο ΚΔΑΠ άνοιξε τις πύλες του σε έναν εκ βάθρων ανακαινισμένο χώρο και διαθέτει δυο μεγάλες αίθουσες για παιχνίδι και πρακτικές δεξιότητες, ξεχωριστή αίθουσα διδασκαλίας και καταπράσινο κήπο. Γιατί οι γονείς να επιλέξουν το ΚΔΑΠ “Οι απίθανοι”; “Γιατί εδώ κάθε παιδί είναι μοναδικό, ξεχωριστό και μαθαίνει με διαφορετικό τρόπο” λέει ο υπεύθυνος αυτού Παυσανίας Κανναβός “γι’ αυτό κι εμείς προσπαθούμε καθημερινά να προσαρμοστούμε σε αυτό και να εξελίσσουμε τις δεξιότητες και τα ταλέντα του, σε ευρύχωρες αίθουσες και με έμπειρους εκπαιδευτικούς”.

Τι δραστηριότητες προσφέρει μεταξύ άλλων το νέο ΚΔΑΠ;

Τη Ρομποτική

Μέσω αυτής τα παιδιά αναπτύσσουν δεξιότητες και πρακτικές υπολογιστικής σκέψης. Τα παιδιά δοκιμάζουν, πειραματίζονται και αναπτύσσουν την κριτική σκέψη για την επίλυση προβλημάτων.

Την παιδική λέσχη ανάγνωσης

Έρχονται σε επαφή με το παιδικό βιβλίο, γίνονται αναγνώστες, μπορούν να εμπνευστούν, να συγκινηθούν, να εξερευνήσουν και να αποκομίσουν εμπειρίες. Αναπτύσσουν πρωτοβουλίες και κοινωνικές δεξιότητες ενώ ταυτόχρονα ενδυναμώνεται η υπευθυνότητα και η αυτοπεποίθησή τους.

Τις παραστατικές τέχνες

Κινηματογράφο, Μουσική, δραματουργία, εικαστικά, όπερα, δημιουργική γραφή, μαγεία και performance. Η αυτοέκφραση μέσω της τέχνης προάγει τη δημιουργικότητα, την αλληλεπίδραση, την επικοινωνία συναισθημάτων.

Όπως λένε οι άνθρωποι του ΚΔΑΠ “Οι απίθανοι”, “εδώ το παιδί δεν ξοδεύει τον χρόνο του, τον επενδύει”!!!

Δωρεάν για δικαιούχους ΕΣΠΑ

Αθηνάς Εργάνης 11

Υπεύθυνος Παυσανίας Κανναβός

Τηλέφωνο 2431079577

oiapithanoi.kdap@gmail.com

 

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης