Επιχειρείν

Νέο μέλος στην Yves Rocher στα Τρίκαλα

Η Γιάννα Τέγου είναι από χθες το νέο μέλος της Yves Rocher στα Τρίκαλα, της μεγαλύτερης φίρμας φυτικών καλλυντικών της Ευρώπης. Η επίσημη υποδοχή της έγινε στο χώρο της-κομμωτήριο στην πλατεία Χατζηπέτρου-από την επικεφαλής της ομάδας της Μαίρη Αλεξίου, της Kouti Team, παρούσης και της ίδιας της Ιωάννας Κουτή.

 

Η ίδια δήλωσε ότι “ένα όνειρο μου σήμερα , γίνεται πραγματικότητα η ενασχόληση μου με την αισθητική ήταν πάντα το μεγάλο μου απωθημένο και επίσημα πλέον αισθητικός σύμβουλος στην Yves Rocher.Κάνω λοιπόν την αρχή μου σήμερα ,η χαρά μου είναι μεγάλη!! Σας ευχαριστώ πολύ πολύ όλες που με στηρίξατε σήμερα στην νέα αρχή που κάνω ,η συγκίνηση μου είναι μεγάλη γιατί η παρουσίαση είχε μεγάλη επιτυχία Ευχαριστώ πολύ για την στήριξη , ιδιαιτέρως την Ιωάννα Κουτή και την Μαίρη Αλεξίου για την παρουσία τους στον χώρο του κομμωτηρίου μου Σας αγαπώ πολύ πολύ όλες”!!!

Η Μαίρη Αλεξίου την καλωσόρισε λέγοντας “Γιάννα μου γλυκιά καλώς όρισες στην οικογένεια της Yves Rocher ! Σε ευχαριστώ που με εμπιστευτικες και ήλθες κοντά μου και από σήμερα πλέον είσαι επίσημα αισθητικός σύμβουλος της εταιρίας μας! Συγχαρητήρια για την άψογη οργάνωση στο χωρο του κομμωτηρίου σου. Σου εύχομαι από τα βάθη της καρδιάς μου καλη επιτυχία. Θα ειμαι πάντα δίπλα σου σε οτι χρειαστείς. Είσαι η καλύτερη! Αξίζεις πολλά! Με θετικη διάθεση και πολλα χαμόγελα! ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΑΛΛΑ”!

Ετικέτες

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης