Επιχειρείν

Οι Αφοί Γ. Γρηγορίου έφεραν… φουσκωτά σκάφη και εξωλέμβιες στα Τρίκαλα

Μπορούμε να βρούμε εύκολα και οικονομικά φουσκωτά σκάφη και εξωλέμβιες στα Τρίκαλα; Κι όμως μπορούμε!…

Οι Αδελφοί Γ. Γρηγορίου εξασφάλισαν μια νέα συνεργασία με την HONDA και έφεραν και φουσκωτά και εξωλέμβιες, δίνοντάς μας την ευκαιρία να επιλέξουμε από μια μεγάλη γκάμα, εύκολα και οικονομικά. Αλλά περί τίνος ακριβώς πρόκειται;

Τα φουσκωτά Honwave με φουσκωτό δάπεδο V-floor είναι κατασκευασμένα με βάση την απόδοση και την ευκινησία. Το φουσκωτό δάπεδο αποσβένει τους κραδασμούς και συμβάλλει στην απαλότητα της βόλτας. Ο σχεδιασμός V της γάστρας εξασφαλίζει την καλύτερη δυνατή σταθερότητα σχεδόν σε οποιαδήποτε ταχύτητα και κυματισμό. Φορητά και ελαφριά, τα φουσκωτά Honwave είναι τέλεια για την εξερεύνηση των ακτών, το ψάρεμα, την διασκέδαση ή την περιπέτεια πάνω στην ανοιχτή θάλασσα. Με την προσθήκη ενός εξωλέμβιου κινητήρα Honda, το ζευγάρι θα κάνει εύκολη την οδήγηση σε όλη τη διαδρομή. Αυτό οφείλεται και στο γεγονός ότι οι καινοτόμοι φουσκωτοί θάλαμοι μεγάλης διαμέτρου εξασφαλίζουν την κορυφαία ποιότητα πλεύσης και σταθερότητας. Και με την επιλογή μιας γάστρας σχήματος V, μπορούν να ανταπεξέλθουν ακόμα και τις πιο δύσκολες βόλτες. Τα Honwave είναι κατασκευασμένα για να υπομείνουν τα πάντα. Αυτό ισχύει για κάθε είδος καιρού και θαλάσσιου κυματισμού, τα φουσκωτά Honwave προστατεύονται από όλα αυτά. Είναι κατασκευασμένα με υψηλής ποιότητας ευρωπαϊκού PVC που τα καθιστά πολύ ανθεκτικά αλλά και ελαφριά. Σε ένα Honwave φουσκωτό αξίζει ένας θαλάσσιος κινητήρας Honda.

Εξωλέμβια μηχανή Honda

Από το 1964, εδώ και 50 χρόνια, η Honda κατασκευάζει μόνο 4χρονες εξωλέμβιες μηχανές, που είναι περίπου 90% καθαρότερες, 50% πιο αποδοτικές και 50% πιο αθόρυβες από τις κλασσικές δίχρονες εξωλέμβιες μηχανές.

Επιπλέον, η σειρά κινητήρων 2.3hp έως 225hp έχει χαμηλές απαιτήσεις συντήρησης χάρη στην υψηλή μηχανολογική ακρίβεια που μεταφράζεται σε ελάχιστες ανοχές και καλύτερες επιδόσεις.

Για πληροφορίες Αφοί Γ. Γρηγορίου, στην οδό Καρδίτσης 103-τηλ. 2431026623.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης