Επιχειρείν

Οι 21 προτάσεις των Τρικάλων που μπαίνουν στο νέο LEADER (2,3 εκ. €)

Πίνακας προσωρινών αποτελεσμάτων – 1ης Πρόσκλησης του Τοπικού Προγράμματος CLLD/LEADER (Πράξεις Δημόσιου Χαρακτήρα) της Ομάδας Τοπικής Δράσης ΚΕΝΑΚΑΠ Α.Ε..

Η Αναπτυξιακή Τρικάλων –Α.Α.Ε. ΟΤΑ – ΚΕΝΑΚΑΠ Α.Ε.  ανακοινώνει την ολοκλήρωση της διαδικασίας αξιολόγησης των αιτήσεων που υποβλήθηκαν στο πλαίσιο της 1ης Πρόσκλησης του Τοπικού Προγράμματος CLLD/LEADER (Υπομέτρο 19.2 – Πράξεις Δημόσιου Χαρακτήρα), δημοσιοποιώντας τον προσωρινό πίνακα αποτελεσμάτων, ο οποίος προέκυψε από την αξιολόγηση από την αρμόδια επιτροπή της εταιρείας και την ολοκλήρωση της διαδικασίας του δειγματοληπτικού Ελέγχου από την ΕΥΔ ΕΠ Περιφέρειας Θεσσαλίας.

Ο πίνακας αποτελεσμάτων δημοσιοποιείται στην ιστοσελίδα της Αναπτυξιακής Τρικάλων ΑΑΕ ΟΤΑ – ΚΕΝΑΚΑΠ Α.Ε. www.kenakap.gr.

Συνολικά επιλέξιμος προϋπολογισμός των 21 θετικά αξιολογημένων προτάσεων 2.365.000 ευρώ και των 18 μη παραδεκτών προτάσεων 844.000 χιλ ευρώ. Στην πρόσκληση έχουμε υπέρβαση του προϋπολογισμού της πρόσκλησης κατά 125%, ενώ εγκρίνονται το σύνολο των επενδυτικών προτάσεων που έχουν υποβάλλει οι ΟΤΑ Μετεώρων, Πύλης και Τρικκαίων.

Σύμφωνα με την ΥΑ 13215/30.11.2017 όπως κάθε φορά ισχύει, η προθεσμία της ηλεκτρονικής υποβολής των ενδικοφανών προσφυγών στο ΟΠΣΑΑ (ενστάσεων) είναι 15 ημέρες από την ημερομηνία κοινοποίησης του πίνακα αποτελεσμάτων στους δικαιούχους, ατομικά με απόδειξη παραλαβής, ενώ παράλληλα το σχετικό αποδεικτικό κατάθεσης μαζί με τυχόν δικαιολογητικά (όπου απαιτούνται) αποστέλλονται στην Αναπτυξιακή Τρικάλων ΑΑΕ ΟΤΑ, οδός Ιωαννίνων 84, 42200 Καλαμπάκα.

To αναλυτικό αποτέλεσμα του διοικητικού ελέγχου της αίτησης στήριξης απεικονίζεται στο ΟΠΣΑΑ (https://www.opsaa.gr/RDIIS/#/login) στο οποίο έχουν πρόσβαση οι υποψήφιοι δικαιούχοι με το όνομα χρήστη και τον κωδικό πρόσβασης που χρησιμοποίησαν για την υποβολή της αίτησης στήριξης τους. Σημειώνεται δε ότι οι υποψήφιοι δικαιούχοι λαμβάνουν σχετικό αυτοματοποιημένο e-mail από το ΟΠΣΑΑ και μπορούν να ενημερωθούν αναλυτικά από τα συνημμένα σε αυτό έγγραφα.

Η Αναπτυξιακή Τρικάλων –Α.Α.Ε. ΟΤΑ – ΚΕΝΑΚΑΠ Α.Ε. συνιστά στους υποψήφιους δικαιούχους να μελετήσουν τις εγγραφές που εμφανίζονται στο ΟΠΣΑΑ, την Αναφορά Αξιολόγησής τους και εφόσον έχει προκύψει δειγματοληπτικός έλεγχος της αίτησής τους, και το σχετικό Φύλλο Ελέγχου. Τέλος μετά την διαδικασία των ενστάσεων θα γίνει η οριστικοποίηση των αποτελεσμάτων και η υπογραφή των συμβάσεων με τους δικαιούχους.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης