Επιχειρείν

Ο χορός του Team Kouti της Yves Rocher στα Τρίκαλα (φώτο)

Στην κατάμεστη αίθουσα  του ΑΕΤΩΝ ΜΕΛΑΘΡΟΝ EVENTS, πραγματοποιήθηκε  έπειτα από 3 χρόνια , την Παρασκευή 27/01/2023 ,  η ετήσια γιορτή του Team Kouti YR,  δίκτυο ανεξάρτητων συνεργατών της εταιρείας φυτικών φυσικών καλλυντικών Yves Rocher, των κυριών Ελένης και Ιωάννας Κουτή.

 

 

Με αφορμή την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας, πλήθος συνεργατών από όλη την Ελλάδα, έδωσαν το δυναμικό παρών, αποδεικνύοντας για μία ακόμη φορά, τη δύναμη της γυναικείας επιχειρηματικότητας , στο χώρο της αισθητικής ,της ομορφιάς των πωλήσεων καθώς και στη διαχείριση ανθρώπινου δυναμικού.

Στο μήνυμα της η  Ελένη Κουτή , CEO της εταιρείας και manager δικτύων, έθεσε τις βάσεις για ένα ακόμη πιο δυναμικό 2023, κοντά στον άνθρωπο και σε όλους όσοι θέλουν να επενδύσουν στο direct και social selling, δημιουργώντας μία ανεξάρτητη , ταχύτατα αναπτυσσόμενη επιχείρηση.

Με τη σειρά του ο Χρήστος Γιαταγάνας , Δ/ντης Πωλήσεων Ελλάδος της εταιρείας ΤΕΟΡΟΣ Yves Rocher,δίδοντας  το δικό του χαιρετισμό εξήρε τη γυναικεία επιχειρηματικότητα και δεσμεύτηκε για μία χρονιά ανάπτυξης και εξέλιξης στο χώρο την ομορφιάς και των άμεσων πωλήσεων.

Ετικέτες

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης