Επιχειρείν

Παγκόσμια διάκριση για το επιλεγμένο γάλα ΟΛΥΜΠΟΣ

Μια ξεχωριστή αναγνώριση, μοναδική στο είδος της, συνιστά η βράβευση της ΟΛΥΜΠΟΣ στα World Packaging Awards 2023, για τη νέα συμπιέσιμη φιάλη με μη αποσπώμενο καπάκι, την οποία εισήγαγε πρώτη στην ελληνική αγορά του γάλακτος.

 

 

Ο διαγωνισμός ήταν πολυπληθής, ενώ ενδεικτικός του ενδιαφέροντος υπήρξε ο αριθμός των συμμετεχόντων, καθώς πήραν μέρος 44 χώρες, με 448 υποψηφιότητες. Από την χώρα μας μόλις τρεις εταιρείες κατάφεραν να διακριθούν, ενώ στην κατηγορία Food η ΟΛΥΜΠΟΣ  ήταν η μοναδική Ελληνική εταιρεία που απέσπασε βραβείο. Η επιτυχία ήρθε ως συνέχεια της διάκρισης που είχε λάβει η ΟΛΥΜΠΟΣ στα Packaging Awards τον περασμένο Ιούλιο.

Μετά την κατανάλωση του προϊόντος, ο όγκος της άδειας συσκευασίας μέσω της συμπίεσης μειώνεται κατά 50%, συμβάλλοντας έτσι στην μείωση των απορριμμάτων και στην εξοικονόμηση χώρου. Η νέα συσκευασία διατηρεί το προϊόν ακόμη πιο ασφαλές, καθώς το πώμα της παραμένει πάντα πάνω στη φιάλη, προσφέροντας υψηλή υγιεινή, προστατεύοντας ταυτόχρονα το περιβάλλον, αφού στο τέλος ανακυκλώνονται μαζί, χωρίς το πώμα να χάνεται.

Το τμήμα έρευνας και σχεδιασμού της ΟΛΥΜΠΟΣ ανταποκρίθηκε στην πρόκληση μιας εύχρηστης συσκευασίας ΡΕΤ που ενσωματώνει όλες τις φιλικές προς το περιβάλλον τεχνολογίες, συμβάλλοντας με την ανακύκλωσή της στην βιώσιμη ανάπτυξη.

Η ΟΛΥΜΠΟΣ με τη νέα καινοτόμο φιάλη προχώρησε στην υιοθέτηση της Ευρωπαϊκής νομοθεσίας δυο χρόνια πριν από την υποχρεωτική εφαρμογή της.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης