Site icon TrikalaVoice

Πανσέτες ΧΟΙΡΟΦΑΡΜ. Απίστευτη απόλαυση

Πανσέτες ????????? πανέ με μυρωδικά.
?????
12 πανσέτες
4 αυγά
250 γρ τριμμένη φρυγανιά
1 κ.σ. ρίγανη
1 κ.σ. θυμάρι
1 κ.σ. δενδρολίβανο
300γρ αλεύρι
αλάτι, πιπέρι κατά βούληση
½ λίτρο σπορέλαιο (καλαμπόκι, σόγιας ή ηλίανθου )
????????
Ανακατεύουμε σε ένα μπολ την τριμμένη φρυγανιά με τη ρίγανη, το θυμάρι και το δενδρολίβανο.
Σε ένα άλλο μπολ χτυπάμε τα αυγά .
Αλατοπιπερώνουμε τις πανσέτες ‘Χοιροφάρμ’ και τις περνάμε από το αλεύρι, κατόπιν τις βουτάμε στο αυγό και μετά στο αρωματισμένο μείγμα φρυγανιάς.
Τηγανίζουμε τις πανσέτες μας σε καυτό λάδι μέχρι η κρούστα να αποκτήσει χρυσαφί χρώμα.
Τις αφαιρούμε από το τηγάνι και τις τοποθετούμε σε απορροφητικό χαρτί.
Σερβίρουμε με συνοδευτικά τις επιλογής μας
Καλή όρεξη!
‘Χοιροφαρμ ΕΠΕ Φάρμα Μαράβα Κούτσικου’
Φιλύρα, Τρίκαλα
2431051200

Exit mobile version