Επιχειρείν

Πως οι σαλάτες ΒΙΟΣΑΛ… κατέκτησαν τον κόσμο

Γίνεται μια «μικρή» εταιρεία από τα Τρίκαλα να «μεγαλώσει» και να κατακτήσει τον κόσμο; Η πορεία της ΒΙΟΣΑΛ είναι ένα από τα σύγχρονα επιχειρηματικά success stories αποδεικνύει πως… γίνεται, αρκεί να δίνεις πάντα βάση στην ποιότητα και να δείχνεις σεβασμό στο καταναλωτικό κοινό.

 

Η ΒΙΟΣΑΛ άρχισε να δραστηριοποιείται στο χώρο της τυποποιημένης σαλάτας το 1985, από τον αείμνηστο Γιώργο Ζαραμπούκα, κάνοντας το τραπέζι καθημερινά σε χιλιάδες καταναλωτές. Με οδηγό την παράδοση, συνεχίζει με το ίδιο μεράκι και αγάπη όπως τότε, όταν πρωτοξεκίνησε ως οικογενειακή επιχείρηση.

Η εταιρία έως και σήμερα διαγράφει μια μοναδική πορεία στο χώρο της συνδυάζοντας αρμονικά την παράδοση, την ποιότητα και την γεύση των προϊόντων για τα οποία η ΒΙΟΣΑΛ είναι υπερήφανη.

Σε μια σύγχρονη παραγωγική μονάδα 2.500 τ.μ., με εξειδικευμένο ανθρώπινο δυναμικό και τηρώντας απολύτως τις προδιαγραφές υψηλής ποιότητας Διαχείρισης και Ασφάλειας Τροφίμων (Πιστοποίηση ISO 22000), παράγει μια μεγάλη γκάμα προϊόντων τα οποία διανέμει, με ιδιόκτητα αυτοκίνητα αλλά και μέσω αντιπροσώπων, σε σημεία πώλησης τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό. Η επιτυχία της εταιρίας όλα αυτά τα χρόνια οφείλεται στα πρωτοποριακά προϊόντα υψηλής ποιότητας, στο κύρος του ονόματος, στις σύγχρονες τεχνικές και στο άρτια οργανωμένο δίκτυο διανομής.

Έχει παρουσία σε όλη σχεδόν την Ευρώπη και στην Αμερική και οι σαλάτες της αποτελούν βασικό ορεκτικό σε μενού μεγάλων εστιατορίων.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης