Επιχειρείν

Συνέντευξη Μικέλη Χατζηγάκη στο Forbes

Τους στόχους της Hexicon στην Ελλάδα και το ευρύτερο τοπίο στα υπεράκτια αιολικά πάρκα ανέλυσε ο Διευθύνων Σύμβουλος της Σουηδικής εταιρείας κ. Μικέλης Χατζηγάκης σε συνέντευξη του στο περιοδικό Forbes.

 

 

Ο κ. Χατζηγάκης ανέλυσε την πρωτοποριακή τεχνολογία της Hexicon η οποία δίνει έμφαση στις δίδυμες ανεμογεννήτριες πάνω σε μια πλατφόρμα που μπορούν να προσφέρουν περισσότερη ισχύ με μικρότερο αναλογικό κόστος. Επίσης, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Hexicon Power μίλησε για τον σπάνιο συνδυασμό βαθιάς γνώσης και εμπειρίας στα διάφορα στάδια ανάπτυξης ενός υπεράκτιου έργου που έχει η Σουηδική εταιρεία, αλλά και την ικανότητα παροχής προηγμένης τεχνολογίας, και της δίνει την δυνατότητα να εξετάζει συμπράξεις με μεγάλους εγχώριους και διεθνείς ομίλους που θα επιτρέψουν την δημιουργία κοινοπρακτικών σχημάτων που θα είναι ικανά να ανταποκριθούν στις νέες προκλήσεις της εποχής.

Το Forbes αναφέρεται αναλυτικά στην τεχνολογική καινοτομία της Hexicon που είναι εισηγμένη στο χρηματιστήριο της Στοκχόλμης, αλλά και στον κ. Μικέλη Χατζηγάκη ως ένα ικανό στέλεχος με μακρά εμπειρία στην ενέργεια όπου θήτευσε σε θέσεις κλειδιά ως COO στην Βρετανική Cobblestone Energy και στην Boston Consulting Group πριν επιστρέψει στην Ελλάδα για να τρέξει το Ελληνικό πρότζεκτ της Σουηδικής εταιρείας καθώς βλέπει μεγάλες προοπτικές στην ανάπτυξη των υπεράκτιων αιολικών την χώρα μας.

Αναλυτικά η συνέντευξη όπως δημοσιεύτηκε στο Forbes και capital.gr ΕΔΩ.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης