Επιχειρείν

Τι είναι το brunch του BONJOUR για το οποίο μιλάνε όλα τα Τρίκαλα;

Το  brunch είναι κάτι ανάμεσα σε breakfast και lunch, δηλαδή πρωινό και μεσημεριανό και σκοπός του είναι να αντικαταστήσει και τα δύο γεύματα. Σερβίρεται τα Σαββατοκύριακα στο BONJOUR.

Καταργώντας την ανάγκη να σηκωνόμαστε νωρίς την Κυριακή, το brunch ίναι κοινωνικό, μεταδίδει την καλή διάθεση και σε κάνει να ξεχνάς τα άγχη της εβδομάδας που έρχεται.

Από το 1895 στην Αγγλία καθιερώθηκε ένας νέος τύπος γεύματος, που θα αποτελούσε μία ξεκούραστη μετάβαση από το προηγούμενο βράδυ και μία ξεχωριστή στιγμή πριν ξεκινήσει η εβδομάδα. Σερβίρεται παραδοσιακά τις Κυριακές, από αργά το πρωί έως και αργά το μεσημέρι και είναι ένα γεύμα που δεν έχει συγκεκριμένους κανόνες,  γι αυτό θα το συναντήσει κανείς με πολλές μορφές.

Το brunch είναι μια ευκαιρία για φίλους και συγγενείς να συναντηθούν και να μοιραστούν τα νέα της εβδομάδας που πέρασε, ένα ιδανικό περιβάλλον για χαλαρές συζητήσεις παρέα με καλό φαγητό, αρωματικό καφέ ή ακόμη και ένα ελαφρύ κοκτέιλ. Εκπέμπει οικειότητα, θαλπωρή και κοινωνικότητα και παρόλο που δεν χαρακτηρίζεται από αυστηρούς περιορισμούς σχετικά με το μενού, το φαγητό που σερβίρεται στο brunch είναι ένα είδος πολυτελούς απόλαυσης, μια μορφή δώρου που κάνει κάποιος στον εαυτό και τους φίλους του. Η παραδοσιακή σύνδεσή του με το Σαββατοκύριακο, άλλωστε, του προσδίδει έναν μάλλον γιορτινό χαρακτήρα.

Το BONJOUR δίνει άλλη διάσταση στο brunch  στα Τρίκαλα, σερβίροντας κάθε Κυριακή… αργά το πρωί, νωρίς το μεσημέρι, ξεχωριστά πιάτα με αυγά και ομελέτες, μαρμελάδες, σαντουιτσάκια, κέικ κ.α..

Ετικέτες

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης