Επιχειρείν

Το πρώτο De-Tox cafe ανοίγει στα Τρίκαλα

Επί της οδού Λαρίσης (λίγο μετά τη ΣΜΥ) αναμένεται να λειτουργήσει το πρώτο της κατάστημα στα Τρίκαλα η δυναμικά ανερχόμενη εταιρεία καφέ.

Σύμφωνα με πληροφορίες του trikalavoice.gr  το πρώτο De-Tox café της πόλης θα στεγαστεί σε έναν εκ θεμελίων ανακαινισμένο χώρο, που θα προσφέρει άνεση και όσα ζητάει ο σύγχρονος καταναλωτής.

Η De-Tox είναι μια δυναμικά ανερχόμενη αλυσίδα καταστημάτων καφέ, η οποία ξεκίνησε από το Λάρισα και μετράει σήμερα δεκάδες καταστήματα σε Ελλάδα και εξωτερικό. Το 1998 ανοίγει το πρώτο De-Tox στο πιο κεντρικό σημείο της πλατείας Ταχυδρομείου στη Λάρισα.

Επί 15 χρόνια γίνεται χώρος διασκέδασης από το πρωί για καφέ ως το βράδυ για ποτό.

Το 2013, γεννιέται η ιδέα του πρώτου De-Tox street cafe (19/9/2013 στην οδό Σαρίμβεη, στη Λάρισα) για να προσφέρουμε τον καφέ, που συνήθισαν όλα αυτά τα χρόνια οι φίλοι μας, σε πακέτο (take-away) όσο και με delivery. Προσαρμοσμένοι στις συνήθειες του κόσμου δίνουν έμφαση στην καθημερινή συνήθεια, τον καφέ, και στα αγαπημένα σνακ, σάντουιτς, σαλάτες, burger, club, κρύα πιάτα.

Ο κόσμος επιβραβεύει πολύ σύντομα αυτή την προσπάθεια και αυτό οδήγησε στην επέκταση του δικτύου De-Tox στην Αθήνα, στο Βόλο, στα Ιωάννινα, στην Κατερίνη, αλλά και στο Βελιγράδι!

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης